Pluspunten
Goedde gedetaileerde tekeningen, mooie website, makkelijk te zoeken.
VerbeterpuntenIk zou het wel prettig vinden als er op de website staat dat het op voorraad is het niet meer dan een week moet duren voordat het wordt afgestuurd. Een mailtje dat het vertraagd is zou op zijn plaats zijn. Als men in de gelegenheid wordt gesteld om via de mail te vragen hoe de status is zou het fijn zijn dat deze ook wordt beantwoord. Dit is, zoals op de snelweg kleven, ergenis nr1, het zou jammer zijn om bij de concurrent boodschappen te gaan doen.
Op onze website wordt voor elk artikel vermeld of het op voorraad is. Artikelen die niet op voorraad zijn worden door ons direct besteld en de klant krijgt informatie hierover per e-mail. Op vragen via de mail wordt door ons in principe dezelfde dag(op werkdagen) nog geantwoord. Daar u aangeeft deze info te missen, lijkt het erop dat uw mailbox niet goed functioneert of onze mail in de spam terecht is gekomen. Mvg EasyParts NL
Pluspunten
Normaal snelle levering. Alleen als artikel in backorder is niet
Verbeterpuntenbestelling uitleveren, artikel wat in backorder is dan gewoon nasturen. Nu moet je wachten op complete bestelling, terwijl 1 ding er niet is.
Pluspunten
Mijn bestelling kwam snel binnen en mijn vragen werden snel beantwoord betreft mijn bestelling.
VerbeterpuntenIk had graag de optie willen hebben om het eventueel ergens op te halen en een telefoonnummer had ik ook prettig gevonden. Misschien heb ik het niet goed gezien, in dat geval neem ik het terug.
Pluspunten
Je vind altijd wat je zoekt
VerbeterpuntenRegelmatig zijn spullen bij andere webshops goedkoper
Pluspunten
Snelle levering en goede info via mail
VerbeterpuntenMoeilijk zoeken website
Pluspunten
VerbeterpuntenOnderdelen van niet zoon goede kwaliteit. Er gaat veel kapot.
Pluspunten
als het in een envelop kan waarom dan in een een gtote doos
Pluspunten
Goed snel
VerbeterpuntenGeen
levertijden in de gaten houden
Pluspunten
goede website , duidelijk waar je je onderdelen kan vinden
Verbeterpuntenerg lange levertijd ,duurde 1 week voordat ik bericht kreeg dat het verstuurt was ,
Pluspunten
Snelle levering. Kwaliteit van windscherm uitstekend. Yamaha levert alleen nog hoge windschermen voor de neo's, maar gelukkig hadden jullie gewoon een medium op voorraad. Weliswaar niet origineel Yamaha, maar die van jullie is mooier afgewerkt
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
altijd de spullen gekregen zo niet het geld terug gehad.
VerbeterpuntenGeen minpunten!