Gaat altijd probleemloos en vlot. Ook de beantwoording op vragen via mail gaan snel.

Snelle levering en alles ziet er top uit

Snelle levering en alles ziet er top uit

great services

great services

Goede, nette en snelle service

Mijn onderdelen werden snel geleverd en ook toen ik een afwijkende vraag had, werd dit direct opgepakt en opgelost. Super service!!

Goede, nette en snelle service

Duidelijk website, makkelijk te bestellen en snelle levering!

Zeer slecht.

Het bedrijf is niet bereikbaar. Retourneren kan alleen na mailcontact. Maar er is geen contact. Geen idee hoe je nu je geld terug krijgt. Bestel hier nooit meer iets.

Zeer slecht.

Goed en snel

Goede en snelle service......helemaal top

Beroerd

Artikel paste niet. Maar het is bijna onmogelijk om iets retour te sturen. Op mails wordt niet gereageerd. Geen idee hoe ik de bestelling retour kan zenden en mijn geld terug kan krijgen. Eens maar nooit weer.

Beroerd

Zeer goed want ze hebben een groot aanbod van voorradige originele onderdelen en ze doen aan snelle verzending , ik had wat montage onderdelen nodig voor een vespa schokbreker en deze simpel opgezocht via de handige technische tekeningen zodat je exact ziet wat je allemaal nodig hebt en alles was op voorraad en ook snel in huis, sommige andere webshops hebben ook van die technische tekeningen maar die kunnen het meeste niet leveren maar Easyparts Wel !

perfect

Alles snel geleverd, sneller dan voorzien zelf en de website is handig en overzichtelijk.

Gewoon goed

Gedaan wat ze beloven

Gewoon goed

Gedaan wat ze beloven

Traag

1 sproeier voor me brommer verpakt in een doos waar er wel 10.000 in kunnen Had ook in een envelop gekund

Traag

Netwerk 130