Pluspunten
jullie hebben bijna alle onderdelen van een brommer
Verbeterpunteneen telefoonummer aanchaffen voor beter communicatie
Pluspunten
Goeie service snelle levering
Pluspunten
Supersnelle levering en fijne zoekfuncties op de website om je onderdelen te zoeken op merk en type.
De klant laten weten als de levering van een product nog lang op zich kan laten wachten. Mee denken over wat de mogelijkheden zijn ipv meteen een duurder alternatief aan te prijzen en hiervoor een bijbetaling te vragen.
Pluspunten
Pluspunten
prima bedrijf komen hun afspraken prima na
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Meegestuurde catalogus.
Pluspunten
Snelle levering, erg lage prijs!
Pluspunten
dat je via de exploded views onderdelen kunt bestellen
Verbeterpuntenzoekoptie makkelijker maken
Pluspunten
Snelle levering, ze volgen de bestelling (je krijgt meteen een mail als het iets langer gaat duren) etc..
VerbeterpuntenSommige stukken (bv originele derbi stukken) zijn zwaar overprijst. Bv een setje stickers aan 100€. Of een originele uitlaat aan 600€. Maar sommige moeren of boutjes kosten al 5-6€.. Voor de rest geweldige winkel met veel aanbod.