meer eenduidigheid in producten. soms 2 keer het zelfde voor andere prijs
Pluspunten
Het juiste onderdeel voor motor of scooter is perfect te vinden, door goede zoekfunctie.
Pluspunten
VERY FAST PROCESS
Bij levering belde de leverancier niet maar stak gewoon briefje in bus zogezegd dat ik niet thuis was en erom moest gaan in Wetteren voor de rest alles top
Pluspunten
2x besteld, onderdelen kloppen gewoon als besteld, leveren ook bijna alle scooter onderdelen. Ben zeer positief over dit bedrijf. Ook vrij snelle levering.
VerbeterpuntenKan geen verbeter punten bedenken
Pluspunten
Zeer snelle bezorging. Meerdere betalingsmogelijkheden zonder extra kosten. Netjes verpakt! Duidelijke site met tekeningen + foto en prijs aanduiding.
VerbeterpuntenTegemoet komen in de verzendkosten?!
Pluspunten
Ze leveren altijd en dit keer sneller dan gepland. En als het iets langer duurt, krijg je keurig bericht.
Pluspunten
Ik bestel hier al 10 jaar en nog nooit problemen gehad. de service bij dit bedrijf is super goed. als alles op voorraad is heb je je spullen de volgende werkdag in huis. als je op vrijdag besteld en je vraagt voor een zaterdag levering dan is dit ook mogelijk. gewoon super service.
Pluspunten
zoals altijd dik tevreden. kwaliteit snelheid
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering
Pluspunten
Groot assortiment. duidelijke tekeningen van de onderdelen. snelle levering
Verbeterpuntenproduct wat ik ontving,(kapje scooter) was licht bekrast. Kostte maar 10,- maar ik had hem juist besteld ter vervanging van de huidige. (welke nog minder bekrast is) denk dat dit eerder de fout is van de fabriek/groothandel dan van Easyparts.