Pluspunten
Overzichtelijk, het orginele onderdelen vakje is heel handig. Het is nergens anders te vinden. BEDANKT! :)
VerbeterpuntenProbeer de orginele onderdelen iets goedkoper te maken.
Pluspunten
Het was voor mij de eerste keer dat ik online delen heb besteld bij easyparts en dat is me zeer goed bevallen. Snel geleverd, prima spullen.
Pluspunten
Top bedrijf komen netjes hun afspraken na en snelle levering
VerbeterpuntenHelaas deed de track en trace het niet terwijl ik wel een dag heb gewacht
Pluspunten
Goede informatie en tekening van onderdelen op de site.
Pluspunten
levert snel en het zijn goede producten
Verbeterpunten/
Pluspunten
Nette site en prima service.
VerbeterpuntenWat doen aan de achterlijk hoge verzendkosten. Ik bestelde 1 lager en 1 keering. Dit zou makkelijk in een envlop passen. Ik betaalde nu 7,95 verzendkosten en de levering duurde alsnog 4 dagen. Nu snap ik ook waarom het zo duur is al het in zo een mega grote doos gestopt wordt. (30 bij 35 cm ongeveer). Dit vind ik echt belachelijk voor zulke kleine onderdelen. Dit zorgt er dan ook voor dat dit de laatste keer was dat ik bij jullie besteld heb na deze service.
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Goede levering Vriendelijk
VerbeterpuntenBeter contact met levernciers van stukken naar easyparts
Pluspunten
Goed en snel geleverd en voordelig
VerbeterpuntenIets meer informatie over de bestelling
Pluspunten
Bedrijf heeft mij benaderd i.v.m. het in backorder zijn van een onderdeel. Na controle van de bestelling door een medewerker werd ik erop geattendeerd dat het onderdeel waar ik op wachtte toebehoorde tot een ander type motor. Na aanpassing van de bestelling mocht ik de gehele bestelling de volgende dag in ontvangst nemen. Fijn dat het personeel verder kijkt dan de spreekwoordelijke lengte van de neus. Daarbij denken ze actief mee met de klant.
Pluspunten
Alles wat je nodig hebt is er (misschien niet altijd direct leverbaar)
VerbeterpuntenIk had alleen een badge nodig maar moet voor de levering toch €6,50 betalen helaas. Maar zelfs incl die kosten zijn ze nog steeds goedkoper
Pluspunten
Wat op voorraad is, wordt snel geleverd. Onderdelen per merk en model prima hulpmiddel. Ruime sortering aftermarkt producten voor scherpe prijs.
VerbeterpuntenLevertijd van artikelen buiten de voorraad wordt te optimistisch opgegeven en kunnen lang op zich laten wachten (3 weken.)
is ok
Pluspunten
Zeer snelle service Veel informatie beschikbaar over verschillende modellen
Pluspunten
groot aanbod
Verbeterpuntengeen, betrouwbare leverancier
Pluspunten
Gewoon super!!!
Pluspunten
Levering Materiaal Duur Kortom alles gewoon Het is nu de 2 de keer dat ik hier bestel en voor mij super ervaring alle onderdelen goed verpakt netjes in een doosje een nalevering mooi op de vooropgestelde datum verzonden. Kort om niet twijfelen om hier te bestellen. Mvg Kenneth
VerbeterpuntenGEEN ENKEL OP TE MERKEN!!!! Alles tip top