Traag

1 sproeier voor me brommer verpakt in een doos waar er wel 10.000 in kunnen Had ook in een envelop gekund

levering verwarrend

levering via UPS is verwarrend, mail gekregen dat pakket geleverd was met uur en geleverd bij other. geen briefje in bus of vermelding van adres waar afgeleverd werd. ik vroeg me af waar gelevrd was bij buren of achtergelaten voor de deur, afhaalpunt? Uiteindelijk bleek het geleverd bij overbuur. Dit zou beter kunnen Ligt niet aan easypartswel aan UPS

Erg tevreden

Mooie exploded view tekeningen. Onderdelen gemakkelijk uit te zoeken en te bestellen. Snelle levering. Bedankt!

Erg tevreden

tevreden

3 maanden wachten op een bestelling ?

Beetje lang ër dat ik mijn spullen opgestuurd krijg

Geode

Snel levering

Orgineel kwaliteit is goed

Goed en duidelijk omschrijving bij producten. Zal graag wat meer kortingsmomenten willen hebben. Prijs bij concurrenten verschilt nog al wel eens!

This is a good company! I was amazed how quickly my tyre came..and nicely packed .

Topzaak

Duidelijke onderdeeltekeningen met bijbehorende onderdeelnummers. Originele onderdelen en snel geleverd.

Lekker snel gelverd

Originele onderdelen snel geleverd

Easyparts verstuurde de onderdelen snel. Alleen jammer dat UPS het pakje niet naar huis bracht en rechtstreeks naar een afhaalpunt bracht in een andere gemeente. Ik vernam dat het voor bijna alle leveringen van buren en kennissen die dag hetzelfde verhaal was.

Alles naar wens

Goed product, snelle levering.

Makkelijk besteld en vlotte levering

Niets meer niets minder dan makkelijk bestellen en snel geleverd krijgen.

een goed passend jack en perfect zichtbaar op de weg

een mooi jack die perfect past en met veel opbergruimtes ,ik ben goed zichtbaar ben voor het overige verkeer, dus rij veilig. de levering was sneller dan dat ik dacht , kortom ik ben een tevreden klant

Snelle levering en juist artikel

Snelle levering en juist artikel meer moet dat niet zijn voor mij. Bedankt

Erg gemakkelijk de juiste onderdelen te bestellen

Snelle levering.... betrouwbaar .... niet duur

Veel keuze en snelle levering. Originele merk onderdelen

Uitstekend!

Zonder problemen.

Alles verkrijgbaar

Uitstekend dienst verlenging van Easy.

Mijn ervaring met Easy Parts is werkelijk easy. Alles is duidelijk gemakkelijk en snel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitlaat besteld en volgende dag was die al binnen! Enige min puntje het was niet zo gemakkelijk om het te vinden op het website... Wellicht licht het aan mij zelf.

Goede onderdelen en keurig bezorgt. 1 puntje het is soms lastig zoeken naar de juiste onderdelen en voor welk type scooter. Even tijd in steken en komt het goed.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend