Pluspunten
Veel onderdelen
VerbeterpuntenOnderdelen zijn extreem duur
Pluspunten
Betrouwbaar!
VerbeterpuntenGeen
ga zo door
Prijzen van cilinder en zuiger verlagen
beide producten die ik bestelde waren niet goed, de TNT nummerplaat houder was niet voor de brommer zoals jullie zijden en die rode bouten set, de eerste bouten was meteen kapot
Verbeterpuntenprijs
Bezorger had een briefje in de bus gestopt dat produkt bij de buren lag. Briefje was echter niet in zijn geheel door de bus geduwd. Zat er dus al 2 dagen ! SMS of mail dat de spullen zijn afgeleverd is mischien een aanbeveling.
Wannee er in de webshop staat dat het product voorradig is kan het niet zo zijn dat het versturen ervan twee weken duurt.
Pluspunten
zo door gaan
Verbeterpuntennog niet tegen gekomen
Pluspunten
goed duidelijk en hebben veel onderdelen
Verbeterpuntenlas er een onderdeeltje niet binnen is verzend dan de rest 2 weken wacht op een bestelling omdat er een dingetje tussen zit met 2 weken leverd tijd vondt ik niet echt prettig
Pluspunten
Houden je op de hoogte van de levering
VerbeterpuntenGeen aanvullingen, prima zo
Pluspunten
Zeer leuk om aankopen te doen
VerbeterpuntenMeer opvoer onderdelen voor de Sym gts 125 ;)
Ik heb lang gewacht op een besteld onderdeel zonder te weten wanneer ik dit kon verwachten. Tip zet een verwachte leverdatum erbij.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenAlleen per mail te bereiken, maar wel snel antwoord