Pluspunten
Duidelijke plannetjes over welk onderdeel je precies nodig hebt, al dan niet in voorraad.
Verbeterpunten1 onderdeel stond er in 'op voorraad' maar toch niet, daardoor bestelling iets later dan gepland toegekomen.
Pluspunten
duidelijke site
VerbeterpuntenLaatste 6 !!!!!!!vragen in de beoordeling zijn moeilijk te beantwoorden als je online koopt en/of zou nog moeten blijken
Pluspunten
snel en alles beschikbaar
Pluspunten
Schematische voorstelling zijn duidelijk Zoekrobot werkt goed
Pluspunten
Goed en snel afgeleverd.
VerbeterpuntenMeer dan de helft van de benodigd onderdelen heb ik moeten bij anderen moeten kopen. Echte beperkte vooraad.
Indien levering niet kan gebeuren DUIDELIK communiceren
Pluspunten
Snelle levering zoals afgesproken, goed verpakt en compleet. Ik ben altijd zeer tevreden over m'n bestellingen. Mooie onderdelen plaatjes waardoor je je bijna niet kan vergissen in de benodigde onderdelen. Prima webshop echt een aanrader.
Pluspunten
Helder in alles
VerbeterpuntenMeer alternatieve producten dan/als originele artikelen .
Pluspunten
easy parts heeft geen enkel negatieve punten...doe zo verder jonges
Verbeterpunteneen bedrijf dat zo goed werkt hoeft voor mij geen verbeterpunten
Pluspunten
Ruime keus in onderdelen en gereedschap.
Verbeterpunten12 October bestelling geplaats en nettjes een bericht ontvangen dat een onderdeel pas 1 Nov beschikbaar was en toen niks mee gehoord tot 17 Nov nadat ik een mail gestuurd had met de vraag wanneer ik de bestelling kan verwachten. Gelukking had ik geen haast maar ik bedenk me wel de volgende keer om weer bij Easyparts te bestellen als ik de spullen snel nodig heb.
geen
Pluspunten
Snelle levering, geen problemen met onderdelen die ik besteld heb.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle en correcte naleving van de voorwaarden.