Pluspunten
Snele levering.
VerbeterpuntenDure verzendkosten
Pluspunten
betrouwbaar
Verbeterpuntenposttarieven kleine onderdelen erg hoog..
Pluspunten
Alles
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Komt afspraken na. beleefd.
VerbeterpuntenOp het moment niet.
Pluspunten
Bestellingen worden snel op genomen. Op de site word duidelijk aan gegeven als er iets op voorraad is of niet. Je krijgt feedback over je bestelling denk maar aan een mailtje doe je binnen krijgr over de bestelling. Als je vragen hebt wordt het snel behandeld. Klachten worden goed op gelost
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten maar misschien wel een tip ze migen wel iets meer onderdelen verkopen dus denk maar aan meerdere kappensets nu hebben ze alleen maar tnt. En er zijn er meerdere denk maar aan str8, kiesler en DMP kappensets. Meer onderdelen verkrijgbaar online bijv. Xenon verlichting ect. ect.
Pluspunten
goede prijzen
Verbeterpuntensnellere levertijd / meer product al klaar liggen
Pluspunten
eenvoudig en snel bestellen, snel geleverd. Bij bestellen van originele onderdelen krijg je automatisch een gunstiger geprijsd imitatieonderdeel te zien.
VerbeterpuntenOnderdelen komen binnen in een doos van 30x23x23, de onderdelen pasten volgens mij ook door de brievenbus.
Pluspunten
Veel spullen en, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en goeie prijs.
Pluspunten
Overzichtelijk, snelle bezorging
VerbeterpuntenDe verzendkosten Zijn vrij hoog 7,95 verzenkosten voor 1 bout is wat duur Zou ook in een envelop kunnen ipv van grote doos
Pluspunten
-Snelheid levering -Groot assortiment -Overzichtelijke website
Verbeterpunten-Niet alles is even makkelijk te vinden op de site
Pluspunten
Snelle en correcte leveringen.
Pluspunten
veel keuzemogelijkheden van onderdelen ,
Verbeterpuntenniets op aan te merken , alles is duidelijk , enkel de prijzen liggen wel aan de hoge kant
geen
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt.
VerbeterpuntenEen vraag. Is afhalen van goederen ook mogelijk.Ik zie namelijk dat jullie ook een pand/kantoor hebben op Netwerk 30 in Purmerend. Of is dit het administratie kantoor?
Pluspunten
perfekt
Pluspunten
snel en makkelijk
Verbeterpunten-