Pluspunten
Gewoon geweldig
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Niet echt iets
VerbeterpuntenVerbeter de communicatie
Pluspunten
Goede website en snelle leverih
Pluspunten
Goede prijzen en goed gerangschikt op merk en cc
Pluspunten
snel en deskundig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering.
Pluspunten
prima levering, netjes verpakt en op tijd.
Verbeterpuntenkan niets verzinnen
geen
Pluspunten
Kwaliteit en levering
VerbeterpuntenGelijktijdig een samengesteld pakket ontvangen. Zodoende geen enkel deel ontbreekt. Bijvoorbeeld uitlaat polini inclusief demper.
Verbeterpunten0
Pluspunten
Redelijke snelheid van levering.
VerbeterpuntenTe snel met het aangeven dat iets niet meer leverbaar, is terwijl dat het produkt nog wel leverbaar is via peugeot dealer.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie via mail
VerbeterpuntenIk vond een grote doos voor een kleine bestelling toch wel erg overdreven. Kleine bestellingen kunnen ook in een envelop. Minder bezorgkosten en beter voor het milieu.
Pluspunten
groot assortiment is ruim
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie website, nog steeds klantvriendelijk, effectief en mits in voorraad snel bezorgd. Mijn complimenten! Zoekfunctie kan beter, zodat je niet altijd de "bouwtekening" van jouw merk behoeft te bestuderen. Wel is goed dat er in dat geval steeds alternatieven opduiken. Doorslaggevende factor om bij dit bedrijf te kopen is de prima bezorging door de privateers van Post.nl. Sterker nog: ik koop alleen bij webshops die de bezorging laten uitvoeren door dit bedrijf. Als ik een andere bezorger zie haak ik, door zeer slechte ervaringen, terstond af. Dus DHL, en GLS met name.
VerbeterpuntenVerkoop meer goede imitatie-onderdelen, want de prijzen van originele producten zijn soms belachelijk hoog.
VerbeterpuntenGoed
Pluspunten
Snel reageren op email en vragen
VerbeterpuntenLevertijd
Ik vind de verzendkosten erg hoog!
Pluspunten
Gemakkelijke site, snel besteld. Snel geleverd. Goed op te volgen via mail
VerbeterpuntenHeb nog geen verbeterpunten. Heb nog niets negatief ervaren