Pluspunten
Ze hebben een heel ruim assortiment en onderdelen die je niet weet kan je met tekeningen opzoeken
Pluspunten
Keuze van scootertype
Verbeterpuntenafleverkosten
Pluspunten
Een fijn bedrijf met duidelijke regels. Op voorhand werd al aangegeven dat het iets langer ging duren en dat is prettig. Mijn ruit was goed verpakt en kwam onbeschadigd thuis.
Pluspunten
keurig op tijd en volgens afspraak geleverd
COMMUNICATIE
Pluspunten
Grote voorraad, snelle levering!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Grote keuze aan onderdelen
Pluspunten
Op tijd bezorgd goed product.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen per mail.
VerbeterpuntenAls een bestelling langer op zich laat wachten, graag even een mailtje sturen.
Pluspunten
Duidelijke foto's op de site en bijna alles te krijgen
VerbeterpuntenAlles compleet leveren wat er bij staat op het plaatje
Pluspunten
Goede service, exploded views zijn handig
VerbeterpuntenBetere voorraad, prijzen zijn tov concurrentie vaak aan de hoge kant.
geen
Pluspunten
Klantvriendelijk
assortiment uitbreiden voor zwaarderemotoren
Pluspunten
Snelle service goeie kwaliteit
VerbeterpuntenWeinig verbeteringen aan doen is goed zo Aleen 1 min puntje heb 2 maal al bestelt en bestelde er de gratis easyparts pen bij 2 maal niet gekregen