Transport kosten
Pluspunten
Groot aanbod aan onderdelen! Ook voor de minder bekende motor blokken
VerbeterpuntenOmschrijving van de artikelen
Pluspunten
snel geleverd en duidelijke site
Verbeterpuntende verzendkosten 7,95 voor 3 speednuts en 4 schroeven is belachelijk hoog,verzenden via briefpost invoeren aub
Pluspunten
Alles is goed
VerbeterpuntenAls je wat heel kleins bestelt komt het in een grote doos, kan net zo goed in een envelop.
Foto's bij onderdelen
Pluspunten
Zeer snelle levering, mits alles op voorrad is .
VerbeterpuntenAls iets niet op voorraad is , contact opnemen met de klant om een alternatief aan te bieden . Telefonisch niet bereikbaar is toch erg lastig om iets snel te regelen of een technische vraag snel op telossen tbv bestelling.
Pluspunten
Duidelijke website.
Pluspunten
Snelle levering en eerlijke prijzen.
Verbeterpunten***
Pluspunten
Ze hebben alle onderdelen! Kwaliteit is uitstekend.
VerbeterpuntenLevertijd moet echt sneller.
Misschien een telefoonnummer
Als iets niet te leveren is stuur dan een mail en laat de klant niet afwachten.
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntenga zo door.
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenIk had een subframe rubber besteld maar had niet gezien dat er plastic bussen in moetten. Misschien een tip om er een verwijzing bij te zetten dat die ook mee besteld moetten worden.
Pluspunten
vriendelijk en snelle levering en ik bestel in de toekomst altijd bij jullie
Pluspunten
Binnen een uur was de zending al verzonden
Pluspunten
Snel en makkelijk onderdelen bestellen, zolang je het niet met je mobiel doet. Niet te duur, de prijzen zijn redelijk. Snelle levering ook al waren de leveranciers op "zomervakantie"
VerbeterpuntenMisschien werken aan een responsive design voor de eventuele klanten die met smartphone een bestelling willen plaatsen. dit laat momenteel te wensen over. Bij de "gurtner carburateur" voor speedfight 2 en kymko even erbij zetten dat het een imitatie betreft, voor de duidelijkheid.
Pluspunten
Snelle levering netjes en correct verpakt
VerbeterpuntenIk had nog een knipperlicht nodig sorry andere side besteld maar kon wel knipperlichten vinden maar niet de correcte voor een sym jet 50
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Steeds correcte levering van gevraagde stukken
VerbeterpuntenPrijs ligt aan de hoge kant
Pluspunten
hier een mening van een echte eerlijk klant met een neutrale mening. Wat een topbedrijf, echt waar. Ik wist niet of het raampje voor mijn Piaggio MP3 paste en kreeg hier binnen 2 uurtjes antwoord op. Hij zou passen volgens de medewerker en heb hem gelijk besteld. 2 dagen later al in huis en bleek idd te passen. Normale en eerlijke prijzen viel me ook op. Heel vertrouwd en zeer tevreden.
Verbeterpuntennvt