Pluspunten
persoonlijk contact en er wordt netjes geregeld als er iets mis is.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, filteren op voertuig en snelle levering
Pluspunten
Helemaal niets
VerbeterpuntenOok niets
Pluspunten
Duidelijke communicatie, prijs/kwaliteit en zeer snelle levering.
Pluspunten
ik word altijd goed geholpen. er word altijd nagekomen zoals beloofd en anders word er gelijk actie ondernomen om klanten in kennis te stellen
Verbeterpuntenleuk om te zien dat ze met de punten die ik vorig jaar had aangekaart ook iets gedaan hebben! nu heb ik geen tips of aanmerkingen meer
Pluspunten
Pluspunten
Hebben alles wa ik.nodig heb
VerbeterpuntenDe webdait
Sneller
Bestelden een knipperlicht schakelaar die makkelijk in een envelop paste en met een postzegel erop verstuurd had kunnen worden. Nu kwam het in een doos aan die ik ga gebruiken met mijn verhuizing. En een hoop verzendkosten erbij.
Als er geen afbeelding is. Geen gebruiken. Ik heb nu een verkeerde filterelement gekregen hierdoor. Omdat ik op die afbeelding afging. Gewoon no image schrijven zou veel beter zijn. Dan kan niemand zich vergissen en zijn er ook geen problemen achteraf. Ik heb het nu wel zelf kunnen oplossen. Maar andere klanten kunnen hierdoor ontevreden zijn. En dan verlies je die misschien hè.
Pluspunten
Snelle levering en juiste product
VerbeterpuntenJammer niet tel.bereikbaar soms is wel makkelijk
Pluspunten
Erg snelle levering altijd. Hebben erg veel op voorraad in mijn mening niet zozeer de goedkoopste maar wel een van dan niet de beste
VerbeterpuntenSuggesties bij producten, zodat je niks vergeet!
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit
Verbeterpunteniets kleinere verpakking , de doos was erg groot voor twee van die plastic stripjes ! Er had wel een heel kuipdeel van een scooter ingepast .
Pluspunten
Derde bestelling gemaakt en opnieuw zonder problemen. Vlug geleverd en goed ingepakt. Goede website
VerbeterpuntenIK vind ik UPS niet de beste besteldienst.
Pluspunten
Website is erg overzichtelijk, heel fijn om de technische tekeningen te kunnen inzien en vanuit daar het juiste onderdeel te vinden op de website
Pluspunten
Grote voorraad = snelle levering
VerbeterpuntenTelefonisch berijkbaar voor deskundige bijstand. Duidelijke montage instruktie toevoegen en on line zetten.
Vier kleine rubbere ringen in een doos 23x31x24cm te gek. Kan makkelijk in een envelop, scheelt een hoop kosten.