Pluspunten
goede verzorgt in gepakt
Verbeterpuntenals je via opdracht zoekt dat je nog verschillende onderdelen kunt zoeken en niet weer op de begin pagina komt en ik vind dat de onderdeel op verschillende kanten moet kunnen zien en niet van een kant. en ik vind als er onderdelen die met de post bezorgt kunnen kan je de verzendkosten goed koper.
Pluspunten
Snelle levertijd word netjes bezorgt in goeie verpakking
VerbeterpuntenHeb ik niet want bestel nog niet zo lang bij easyparts
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntenveel te late levering of duidelijkere communicatie bij latere leveringen
Verwachte levertijd aangeven bij backorders
Pluspunten
Duidelijke site. Zeer snelle levering
VerbeterpuntenMakkelijke(re) toegang tot de site via een mobiel. Handiger met kijken van foto's en doorklikken e.d.
Pluspunten
Snelle levering !!!
Pluspunten
Snel beantwoorden van vragen
Pluspunten
Lekker makkelijk zoeken
VerbeterpuntenEenmaal gereageerd op de mail dan reply voldoende zijn om te kunnen reageren en niet telkens alles in vullen.
Wat op de website staat vermeld ook leveren. Voorbeeld. Vario gekocht wordt aangegeven 16×3 9 gr. Gekregen 16×3 7,1 gr
Pluspunten
Vrijwel alles is te bestellen voor je scooter
VerbeterpuntenPrijzen zijn erg hoog
Pluspunten
- Mogelijkheid om onderdelen tot op detail niveau op te zoeken en te bestellen. Zeer onderscheidend ten opzichte van andere. Blijf dit zo doen! - Ruim assortiment aan onderdelen. Je pakt er niet mis!
VerbeterpuntenZo doorgaan!