Top !

Héél duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en héél snelle levering. Topper !

Besteling

Voor mij als ik bestelt is super aan gekomen alles zoals op bestelling is er bij zeker aan de raden bij hun de kopen

snel en correct

snel en correct

Handige zoekfunctie voor onderdelen (via artikelnummer fabrikant) en correcte service.

Het platform bevat een handige zoekfunctie voor onderdelen via het artikelnummer van de fabrikant zodat je altijd het juiste onderdeel vindt. Correcte service aan huis, wel dagje later dan aangegeven op de website.

Snelle levering,nette prijzen!

Snel in huis,en de prijzen zijn ook netjes

Lang wachten op bestelling

Lang wachten op bestelling

Dat alles naar eer en geweten wordt afgehandeld

Alles wordt goed geregeld ook al duurt het een paar weken eer dat ze dat onderdeel kunnen leveren maar als nog ontvang je onderdeel wel fantastisch easy parts

Snelle levering en goeie prijzen

Uitstekend.

Groot assortiment en snelle levering.

fijne website en snelle levering

Zeer goede ervaring.

Ik heb een zeer goede ervaring met Easyparts.

Zeer goede service

Goed geleverd zoals de beschrijving van de email werd goed verpakt

Goede service en snelle levering.

Geen op of aanmerkingen

Netjes en snel.geleverd

Goed accuraat.

Half tevreden

Tevreden voor de stukken die voorradig waren. Deze zijn tijdig geleverd. Het stuk dat moest besteld worden, daar heb ik 2,5 maand moeten op wachten.

Niet geleverd

Starter die ik besteld had is betaald en niet geleverd wordt ik niet gelukkig van het beste is ik moet er nog gerief bestellen spijtig

Fantastische onderneming

De site is helder en zeer toegankelijk ingericht met volop informatie. Eenvoudig om bestellingen te plaatsen; maar ook bij retourneren of gedeeltelijk annuleren van een bestelling, alles zeer snel geregeld. Communicatie per e-mail verloopt heel erg fijn en goed; praktisch geen wachttijden. Ook terugbetalingen vinden zeer snel en netjes plaats met bijbehorende omschrijving. Hele fijne organisatie; die ik iedereen kan aanraden. Ik zal zeker wanneer ik weer onderdelen of accessoires voor mijn scooter nodig heb; dit via EasyParts laten verzorgen.

zeer goed

origineel onderdeel en werkt perfect zonder problemen te installereren

Dikke prima

Kreeg netjes een mail dat het product niet op voorraad was, en daardoor de bestelling later zou worden verzonden tot alle producten op voorraad zouden zijn, verwachte leveringsdatum echter dit werd dus veel eerder dus dikke prima,. 2e onderdeel besteld en helaas is die slecht leverbaar dus die komt pas einde van de maand volgens de verwachting.

Service van easy parts is goed

De ervaring met de post (ups) is minder

Heel tevreden

Alles was oke maar levering was beetje laat

Tevreden

Ben tevreden tis ne goeie site

Groot aanbod en snelle verzending

Ik heb al vaker besteld bij easyparts het aanbod van onderdelen is groot en de verzending gaat altijd snel

Goede website met overzicht van alle onderdelen

Website is overzichtelijk en service is goed

Zeer fijne en betrouwbare webwinkel.

Bestel hier al jaren en nog steeds zeer tevreden over de service.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend