Pluspunten
Snelle leveringstijd met UPS
VerbeterpuntenVoordeliger zendkosten voor kleinere bedragen voor onderdelen die "geen haast" hebben.
Pluspunten
Heel veel keus en voorraad. Snelle levering.
Pluspunten
Ze hebben bijna alles
VerbeterpuntenNeem een telefoon waar mensen naar kunnen bellen voor vragen, dat mailen is niet handig mensen willen direct antwoord.
Pluspunten
Snelle levering nog voor afgesproken tijd aangekomen en zeer scherpe prijzen
Pluspunten
-Zeer betrouwbaar -makkelijk bestellen
Verbeterpunten-Sommige onderdelen zijn een beetje prijzig
Website aanpassen dat de onderdelen wat makellijker vindbaar zijn
Pluspunten
Snel leveren
Pluspunten
Handig en snel
VerbeterpuntenGeen verbeterings punten nodig top service
Meer verstand van spullen op doen, Overleggen en misschien doorvragen
Pluspunten
De website werkt goed. Je kunt gemakkelijk zien welk onderdeel je nodig hebt.
Snellere communicatie
Pluspunten
Veel producten op voorraad
VerbeterpuntenKleine bestelling lagere verzendkosten, een km kabel van 16,- met bezorgkosten van 7,95 is echt aan de hoge kant.
Pluspunten
Goede service Snelle bezorging Kwaliteit onderdelen goed
Verbeterpuntenm.i. niets, of toch een tip. Zo door blijven gaan.
Pluspunten
Scherp geprijsde producten
VerbeterpuntenDuidelijkere zoekmachine
verbetering bij de juiste merk ,ik heb een nummer van 802124 ,maar die pas niet kost me wel 5 euro ,maar terug sturen kost me meer , dus ,de juist gegevens volgens de juist type moto ,zal zeker en vast goed zijn ,of de juist afmeting geven waar de gaatjes staan of hoe ver ze uit elkaar staan ,door tekening en maten bij te zetten ,vooral van dichting
Pluspunten
Top bedrijf!