Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenDe piaggio nrg , ntt originele onderdelen staan door elkaar ondanks dat ik een specifieke bouwjaar kies.
mijn order heeft lang in de wachtlijst gestaan omdat er 1 artikel niet in stock was. Ik heb zelf ct opgenomen en toen werd er een alternatief voorgesteld waarna mijn order op enkele dagen bij mij was.
Pluspunten
Snelle levering. Je wordt super op de hoogte gehouden van het verloop van je order.
Prijzen van originele onderdelen verlagen. Ze zijn namelijk veel te hoog. Ik ben telkens al m'n zakgeld kwijt als ik maar 1 onderdeel koop.
Pluspunten
Heel snelle levering!
Pluspunten
ging snel alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenKom afspraak na als je dat via e-mail communiceerd
communicatie over naleveringen kan beter bv. email sturen met duidelijke leveringstijden zou veel helpen
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
tekenningen en/of diagrammen zelfs als je een onderdeel niet ken of weet hoe het heet kom je daardoor achter en zo de juiste onderdeel kunnen bestellen.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit producten Zeker een aanrader
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Scherpe tarieven, heldere communicatie en goede kwaliteit van de producten. Zeer tevreden over de gehele service.
Pluspunten
Werd prima en snel geholpen.
VerbeterpuntenEmail via website is omslachtig. Direct email contact is gebruiks vriendelijker.
tel niet te bereiken erg jammer. mijn zoon wilde nog wat bij de besteling doen ,nu moet hij weer verzend kosten betalen.