Altijd snelle levering

zeer tevreden

Zeer goed verpakt en snel geleverd. Heb het schermpje voor mijn vespa al gemonteerd en zeer tevreden.

Uitstekende ervaring

Bij bestelling kon ik met vragen bij jullie terecht. Na de bestelling volgt een overzicht over wanneer goederen geleverd worden. Ik heb er totaal geen probleem mee dat alles in 1 keer geleverd wordt....beter voor het milieu en daar moeten we toch ook rekening mee houden. Echter was er 1 onderdeel dat erg lang op zich liet wachten. Een simpele mail, volgende dag antwoord, creditnota en directe terugbetaling. Rest van de goederen zijn daarna snel aangekomen. Alles prima verlopen en service is top! Leuk om zo samen te werken.

Volgende dag op zaterdag was het spul er

Volgende dag op zaterdag was het spul er

Onderdeel voor mijn scooter opgevraagd en gevonden. Bestelling was een snelle levering. Het voldoet aan de kwaliteit.

Oliefilter geannuleerd omdat de levering 2 weken op rij werd uitgesteld. Daarna snelle levering. Ondanks dat ik van de tekening heb besteld 2 onderdelen niet passend. Retourprocedure gecheckt maar lijkt niet eenvoudig. Niet in gang gezet. Na deze review is er contact opgenomen met mij. Onjuist geleverde goederen zijn terugbetaald. Nette oplossing en prima service

lange levertijd zonder verdere communicatie.

een bestelling gedaan op 1 september. op 2 september een mail gekregen dat er een onderdeel op nalevering stond. met waarschijnlijke verzenddatum 13 september. op 9 september een mail gekregen dat de verwachte verzend datum 23 september zou zijn. de bougie die ik ook besteld had stond op nalevering. ik begrijp dan niet dat er dan geen deellevering wordt gedaan. en vervolgens zijn de onderdelen op 29 september pas verzonden. site werk wel goed met de split tekeningen.

23-08-22 besteld 29-08-22 geleverd. Lanzaaaaaaaaaaam

Duurt verrekte lang. En dat voor alleen 6 bougies

Altijd alles netjes verpakt

Altijd de juiste onderdelen voor me scooters

snel verzonden

Snell verzending. Item was gelukkig op voorraad.

Zeer tevreden over alles

Gemakkelijke website en vlotte afhandeling van bestellingen

Altijd alles verkrijgbaar en snel geleverd

Het bestellen gaat prima maar

Het zou fijn zijn dat bestellingen die niet meer op voorraad zijn duidelijk aangegeven wordt op de website Dit is helaas niet het geval. Je reken ergens op en dan hebben ze het niet. En het blijft op de website staan als verkrijgbaar. Erg jammer

Snelle levering en goed materiaal

Goed en snel geleverd.

De exploded views van de scooter zijn een onmisbare hulp voor het selecteren van de juiste onderdelen. Goed passende onderdelen tot nu toe. De website geeft mij een professioneel gevoel.

Levertijd was alleen wat lang. Maar dat is een algemeen probleem op dit moment.

Snelle levering veel voorraad

Overzichtelijke website en de snelheid van leveren is goed. Ook bij het retourneren van onderdelen snelle afhandeling en terugbetaling.

Correct

Een goeie site, makelijk en duidelijk, paar artikelen niet binnen je kon wachten of een credit nota krijgen, mijn geld voor de paar artikelen werd dan ook terug gestort.

goede service

snelle levering en een goede service

product goed alleen niet compleet!

product goed alleen niet compleet,er waren enkele gaten niet voorzien van metrische draad M5!

duidelijke foto's, goede producten, snelle levering

goede website, duidelijke foto's, goede producten, snelle levering

correct

Snelle en correcte levering voor een eerlijke prijs.

Super snel geleverd.

Produkt als omschreven

Informeren over levertijd zou prettig zijn

First Class

Very easy to select parts for your model from the exploded diagrams. Excellent communication on all questions and fast delivery.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend