foto's nog duidelijker maken soms onduidelijk voor de leek zoals ik zelf ben met de lagers is het zoeken welken en hoeveel
Pluspunten
Snelle levering. Had ik niet verwacht . Als ik via mijn dealer bestelt had . Had ik het ,dag de na nog niet binnen
VerbeterpuntenTot nu toe goed
Pluspunten
perfect afgeleverd
Pluspunten
VerbeterpuntenMijn alarm systeem van TNT deed het na 4 dagen al niet meer. Beetje jammer
Pluspunten
megasnelle levering van mijn cilinder BANGELIJK
Verbeterpuntenvoor deze levering niks op aan te merken.
Pluspunten
Prima! Supersnelle levering
Pluspunten
maatwerk op site (type motor), goed assortiment
Verbeterpuntengraag ook permanente zadeldek in assortiment
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie 0!!! Kapotte batterij geleverd voor inruil krijg ik geen respons. Weggegooid geld dus!
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenGoedkopere verzendkosten
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit
Pluspunten
Prima site, goede e-mail updates over bestelling, helaas nodig ivm langere levertijd.
VerbeterpuntenLevertijd te lang naar huidige maatstaven
Pluspunten
Duidelijke tekeningen/beschrijvingen van mijn scooter, hierdoor was bestellen van de juiste onderdelen super eenvoudig. Communicatie was duidelijk, paar onderdelen waren niet op voorraad en werd keurig in een mail vermeld. Ze leveren originele onderdelen, daar was ik ook blij mee, zo weet je dat je goed zit en dat alles ook goed past.
VerbeterpuntenHeb lang moeten zoeken naar het juiste model scooter, misschien handig om merk,type, bouwjaar te gebruiken wat het zoeken vereenvoudigd.
Pluspunten
heel uitgebreid assortiment, makkelijk originele onderdelen vinden dankzij tekeningen
Verbeterpuntenlevertijd
Pluspunten
Mails worden netjes beantwoord, productinfo is daardoor redelijk goed. Verpakking van product is goed.
VerbeterpuntenNiet telefonisch bereikbaar, dit geeft toch onduidelijkheden bij vragen over producten of prijzen etc. Helaas was er een ingebouwde moer van de bodemplaat van mijn Topkoffer met slecht schroefdraad, daar kom je pas achter wanneer je het geheel hebt gemonteerd en dus niet meer kunt reclameren.