Pluspunten
Makkelijk producten te vinden. Snelle levering.
Pluspunten
Zeer correct en snelle service
Pluspunten
correct , klantvriendelijk , originele onderdelen
Pluspunten
Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Snel snel snel !!!!!
Pluspunten
Snelle levering. Goede nazorg als het onverhoopt verkeerd ging
VerbeterpuntenOnderdelenlijst voor gts300 uit 2008 beter maken.
Prijzen van orginele onderdelen
Pluspunten
Duidelijke webwinkel. Makkelijk onderdelen te vinden die je zoek
Verbeterpunten1 onderdeel paste niet 100%
Pluspunten
Snelle levering en de meeste onderdelen gewoon op voorraad gewoon super
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heldere communicatie. Reageren snel op vragen. Personeel beschikt over de nodige kennis. Groot assortiment en leverancier van veel originele onderdelen.
VerbeterpuntenLevertijden liever wat ruimer nemen. Maandag bestelling geplaatst, 2 werkdagen levertijd en werd pas vrijdag verzonden. Product kwam met kleine beschadiging binnen en handleiding was onduidelijk. Hier kan easyparts verder niets aan doen
Pluspunten
Zeer snel, uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenMijn bestelde product past niet zonder aanpassing
Pluspunten
goed geholpen! ik werd later nog gebeld en toen werd er echt meegedacht met de klant en dat is fijn
Pluspunten
Leuke site.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Goede snelle levering, als je iets besteld wat niet op voorraad is word het voor jou besteld.
VerbeterpuntenTelefonische communicatie
Pluspunten
Meerdere keren bestelling gedaan en werking is super.