Vooraf aangeven of het gevraagde onderdeel op voorraad is en niet achteraf vertellen dat het nog besteld moet worden.
Pluspunten
Snelle levering en een goede website
Pluspunten
Goed behulpzaam bij de klant.
Pluspunten
VerbeterpuntenVraag aan de kopende partij of men imitatie of echte originele onderdelen wilt
Pluspunten
zeer goede service
Pluspunten
Duidelijke site, overzichtelijk en simpelmte bestellen
VerbeterpuntenEen telefoonnummer voor contact zou handiger zijn.
Pluspunten
Goede prijs en vlotte service, niks op aan te merken.
VerbeterpuntenNiet alle producten hebben een handleiding, zodat het zelf monteren van sommige onderdelen (als leek) even zoeken is. Maar daarvoor hebben we gelukkig internet (YouTube montagefilmpjes).
Pluspunten
Goede service en erg goede prijs/kwaliteit
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie's via de mail
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ik ben positief omdat ik nooit gedacht had nog een uitlaat te kunnen vinden voor zo'n oude motorscooter en voor zo'n lage prijs want een orginele uitlaat kost tussen de 350 en 400 euro dus alle lof dat jullie deze uitlaat konden leveren
Verbeterpuntenik zou geen verbeterpunten weten ik ben zeer positief
Pluspunten
veel producten :)
Pluspunten
Snelle leverering en goede prijs
Pluspunten
Goede kennis van zaken