Pluspunten
Als het er is hebben ze het! Heel erg netjes verpakt en snel geleverd. Gewoon goed en eigenlijk bestel ik nergens anders. Daarom al jaren vaste klant.
Pluspunten
Snelle, correcte afhandeling. Vragen worden erg snel beantwoord
Pluspunten
Ongelooflijke service... ontzettend bedankt.
Pluspunten
vandaag bestelt morgen geleverd
Pluspunten
vele onderdelen op stock echt een aanrader ga hier zeker nog bestellen
Verbeterpuntengeen
Ik heb de colli nog niet gekregen omdat het huisnummer ontbreekt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Pluspunten
Netjes verpakt en snelle levering
Pluspunten
alles goed en overzichtelijk
Verbeterpuntenomschrijving van universeel producten te summier op technisch gebied Zoals welke schakelingen,stekkers en pin bezetting.
Pluspunten
Onderdelen zijn duidelijk te vinden en snelle levering
Pluspunten
de keurige en vooral snelle levering van de producten
Verbeterpunteneigenlijk voor mij geen verbetering punten
Pluspunten
Correcte snelle betrouwbare service
VerbeterpuntenMisschien een inline chat op de site voor vragen zou fijner zijn, ik vind dat het zoeken naar onderdelen wat makkelijker zou kunnen in search zoeken balk komen teveel onduidelijke resultaten.
Verzendkosten is te duur! Als je iets koopt voor 3euro moet je nog 10euro verzendkosten betalen
Pluspunten
Goede levering , geen rommel
VerbeterpuntenDe verzend kosten , mogen bij een bepaald bedrag wel vervallen .
Voorraad beter beheren en aan gegeven levertijden ook aan houden
VerbeterpuntenErg veel mailtjes
Pluspunten
Veel onderdelen en een snelle levering top !!!
Verbeterpunten?
Pluspunten
het bestelde volgende dag in huis
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
VerbeterpuntenWanneer mogelijk bij onderdelen uit een tekening die niet meer leverbaar zijn, alsnog het onderdeel benoemen.
Pluspunten
Great comunication . Great parts . staff impecable . 10 out of 10
VerbeterpuntenIn my exp I wont change a thing keep it up for the future
Pluspunten
Goede communicatie