Pluspunten
Snel gevonden wat ik nodig had en de site is héél duidelijk
VerbeterpuntenHad de levering sneller verwacht maar dat zal aan de voorraad liggen
Pluspunten
snel en gemakkelijke site. alles werk goed.
Pluspunten
Snel en eerlijke prijs !
Pluspunten
Goede communicatie
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gewoon netjes
VerbeterpuntenNiks op aantemerken
Pluspunten
Snelle Service, originele onderdelen leverbaar
VerbeterpuntenBezorgprijs omlaag brengen. Heb niet altijd zoveel nodig, dan is de bezorgprijs snel een issue
Pluspunten
Navigatie op de website is mooi. Vooral de technische tekeningen met de onderdelen erbij gelinkt.
VerbeterpuntenDe levertijd van een product mag iets sneller.
Pluspunten
Snelle levering, Veel producten,
VerbeterpuntenPrijs is vaak hoger dan concurrentie maar assortiment daarin tegen weer groter
Pluspunten
Snelle levering onderdelen en direct op de hoogte bij onderdelen die niet voorradig zijn.
VerbeterpuntenTelefonisch niet te bereiken om wijzigingen en of andere aanpassingen aan order te maken
Pluspunten
Heeft wel wat maar ni als
VerbeterpuntenMeer onderdelen inslaan
geen verbeterpunten
Verbeterpuntenboven 50,00 euro geen bezorgkosten rekenen
Pluspunten
Veel in het assortiment
VerbeterpuntenTrack&trace niet gekregen, well direct factuur op dag van bezorging
Pluspunten
De bouwprinten van mn brommer waren erg handig