Perfecte levering, goede toelichting tijdens bestelproces

De helm die ik wilde hebben, was niet op voorraad. Door Easyparts navraag gedaan bij de fabrikant of de helm met juiste maat en kleur wel leverbaar is. Dat klopte. Toen besteld en binnen de door Easyparts gestelde termijn geleverd.

Top kwaliteit en super snelle service

Op basis van de specificaties mijn Vespa Accessoires gevonden op de site van Easy Parts. Helere uitelg bij op voorraad zijn of te bestellen met een verwachtingsdatum van uiteindelijk afleveren. Direct antwoord op mijn vragen over de verzendstatus en uiteindelijk super snel geleverd verpakt op een juiste wijze zonder hierop te bezuinigen. Ga zo door met deze hoge kwaliteit van zorg en leveren en ik zal jullie zeker aanbevelen.

Niet echt fijn

De bedoeling van het bedrijf is wel goed , Maar soms heb je een product met een probleem, en dan zagen ze in mijn geval dat probleem niet, en legde ze het probleem bij mij neer , en dat is wel een beetje jammer , erg spijtig dat het zo gelopen is , en daar word niemand blij van

Great and easy voor originele (scooter) onderdelen.!

Zeer goed bedrijf voor je "originele" scooter onderdelen, prima site, goede communicatie and updates van je bestelling, vlotte verzending mits alles op voorraad is.. Kortom het juiste adres voor originele onderdelen voor je scooter.. Alleen de verzendkosten kan en mag wat minder/flexiber en of gratis..

Bezorging te laat

Bezorg kosten vind ik heel slecht als iets niet goed is dat jij de bezorgt kosten betalen.

Alles perfect verlopen,tevreden!

Alles wordt netjes opgelost

Snel.

Verpakking is waardeloos.

Alleen spijtig dat bij sommige onderdelen geen Nederlandstalige handleiding was

Snel geleverd, goed verpakt.

Het was allemaal snel en goed geleverd, jammer was dat er onderdelen ontbreken. 3 klemmen zaten er niet bij

Snelle levering ruime keuses

bestelling deed aan verwachting en snel geleverd

zie boven

Al verschillende bestelling gedaan en altijd snel geleverd

GOED

GOED SNELLE LEVERING

Leverde een week te laat

Ik bestelde hier zodat ik het de dag erna had en het pakket kwam pas 4 dagen later aan.

Vriendelijk en behulpzaam

Inmiddels bestel ik al 14 jaar bij Easyparts. En nog steeds ben ik zeer tevreden. Voor alle verschillende scooter die ik gehad heb (Piaggio, Gilera en Vespa) hebben ze genoeg onderdelen op voorraad. Ook de klantenservice is erg fijn en meedenkend.

Was een klein onderdeel dat als brievenbus pakket verzonden had kunnen worden. Verder prima snelle service

Geen bestelling

Als ik de track and tracé moet geloven snel bezorgt alleen zou me pakketje in de groene kliko moeten liggen waar ik hem dus niet aangetroffen heb , dus aanbevelen aan ander ja. Bezorgdiensten nee

Goed verzorgde website.

Alle bestelde delen goed aangekomen. Een nabestelling waar haast bij was lag de volgende dag in de bus ! Alsnog bedankt voor de vlotte aflevering.

Direct het juiste onderdeel. Dit is bij concurrenten heel veel slechter

Prima vlotte service

Goed verpakt en snel verzonden. Prima assortiment

Alles naar wens verlopen

Vlugge afhandeling, zeer tevreden over de diensten van Easyparts.

heb iets totaal anders gekregen dan ik besteld heb

heb iets totaal anders gekregen dan ik besteld heb. ik heb een kilometertellerkabel bestel en heb een toerentellerkabel gekregen

perfect

zit goed past mooi makkelijk te bevestigen goed grip staat ook nog mooi

Netwerk 130

1446 WR Purmerend