Pluspunten
Communicatie is een pluspunt
Pluspunten
Veel onderdelen, handige website
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
snelle levering. goede producten. veel op voorraad.
Pluspunten
snelle levering goede info op de website over de producten selectie van type motor om geschikte producten te vinden op de website
Verbeterpuntenook levering in Kiala-punten
Pluspunten
Simpel en betrouwbaar
Pluspunten
Van alles te vinden. Ook orginal accessoires
VerbeterpuntenWebsite vind ik wat omslachtig. Beetje ouwbollig.
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Heelveel orginele onderdelen op voorraad. Alle onderdelen erg goed vindbaar. De orginele tekeningen zorgen ervoor dat ik precies weet wat ik nodig heb zonder te hoeven zoeken. Snelle distributie zodat het pakket snel bij PostNL terecht komt.
Meer uitlaat keuzes voor a-klasse scooters
Pluspunten
Snelle levering. En duidelijk te vinden onderdelen voor mijn scooter
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven wat een onderdeel is wat het doet en waarvoor het dient op een brommer zodat je zeker bent dat je het goeie onderdeel hebt