Pluspunten
Best price i could find end next day after ordering was on my door!
De prijs licht wat aan de hoge kant in vergeleking met de rest maar anders is er niks op aan te merken.
Pluspunten
Alles leverbaar van elk voertuig
VerbeterpuntenLevertijd die er bij staat nakomen, stond bij 5/8 dagen bleek een hele maand te zijn na aankoop pas de mail gehad terwijl ik de spullen nu nodig had.
Pluspunten
Goede prijs, echter bij arriveren product bleek de verpakking geopend zonder dat dit kenbaar gemaakt was op de site toen ik online bestelde..
VerbeterpuntenVoor de transactie open kaart spelen en melding maken van afwijkingen zoals deze... Krijg nu enkel een sticker op de geopende verpakking die luidt: "verpakking geopend om deze te fotograferen". Deze gang van zaken vindt ik niet correct... Als ik een artikel via een webshop bestel,ga ik er logischerwijs vanuit dat de spullen nieuw zijn en niet inmiddels uitgepakt..
Pluspunten
Zeer goede website en snelle levering ook in belgie
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
ruime keuze !!!
Verbeterpuntende prijs ligt af en toe aan de hoge kant.
Pluspunten
Ze hebben vrijwel elk origineel onderdeel voor reden groot aantal brommers
VerbeterpuntenMeer Tuning producten voor yamaha dt50r
Pluspunten
Orginele onderdelen makkelijk te bestellen aan de hand van de onderdelen tekeningen
Pluspunten
Goeie sneller levering
VerbeterpuntenIk had een uitlaatpakking besteld maar die was al kapot voordat ik hem kon gebruiken dus helaas 10 euro weggegooid Verder goed te spreken het enige is dat de manier en tijd van leveren wel iets duidelijker aangegeven mag worden
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
VerbeterpuntenVertel meer over product bij beschrijving dit kan mensen overhalen om het product te kopen, ik ha verstelbare toerenbegrenzer en ik zou hem eerst niet kopen omdat ik niet wist dat er een handleiding bijzat, maar die zat er gellukig wel bij
Pluspunten
aanbod filtering op basis van merk en type opslaan van favorieten
Pluspunten
Duidelijke orginele onderdelen tekeningen Duidelijk onderscheid verschillende uitvoerings type scooter b.v Bouwjaar
VerbeterpuntenPaypal mogenlijk ?
Even wat sneller laten weten als er vertraging is op bepaalde onderdelen.
Pluspunten
Wat op voorraad is wordt vaak al binnen 2 werkdagen thuis bezorgd
VerbeterpuntenBij extra lange levertijd ...a.u.b deelzending maken van wat wel op voorraad is...is voor de bezorgkosten minder gunstig. Maar voor de jlant wel fijn dat hij verder kan met de wel geleverde onderdelen.
Pluspunten
Heel goede service en snelle levering
Verbeterpuntenvoor bestellingen boven de 50 euro verzendkosten laten wegvallen
Pluspunten
Ik had een mooie tnt kuip besteld voor mijn speedfight 2 en die was de volgende dag al binnen! Super goed verpakt en alles in een geheel aangekomen! Geen enkele min punten voor dit bedrijf! 10/10
VerbeterpuntenHeb ik geen want ik ben super tevreden!
Pluspunten
Kei snelle levering en goede spullen
VerbeterpuntenAan de ietwat dure kant
Pluspunten
Snel, Normale prijzen , Perfecte website , Overzichtelijk
VerbeterpuntenNazorg en Garantie verbeteren. Verzendkosten vergoed bij retour, Meerdere verzend mogelijkheden.
Pluspunten
Groot assortiment