Pluspunten
Zeer correcte afhandelingen
VerbeterpuntenOverzichtelijkheid van de webshop, het is altijd een beetje zoeken om dan viavia toch het juiste te vinden.
Pluspunten
Handige site waar alle tekeningen van alle onderdelen op staan ideaal.. Zo bestel je altijd het goede product!
VerbeterpuntenBij kleine onderdelen zoals een schroefje of een kleine pakking bijvoorbeeld.. met brief post bezorgen dat scheelt een hoop verzend kosten!
Pluspunten
snelle levering,duidelijke info over de onder delen ...ik koop zeker weer bij easyparts.
Verbeterpuntenvolgens mij geen..
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
betaling met bancontact waardoor er heel snelle levering is. Veel onderdelen op voorraad waaronder originele die je moeilijk vind anders
Verbeterpuntengratis zending vanaf een bepaald bedrag
Pluspunten
Alles verliep perfect.dag erna alles in huis.verreweg de goedkoopste.super
VerbeterpuntenVerbeterpunt waar men niets aan kan doen, ik was sceptisch aangezien het te mooi om waar leek te zijn.alles is waar zonder gemaar
Pluspunten
veel keus
Verbeterpuntengraag de spullen die op voorraad zijn direct uitleveren en geen week laten liggen of aangeven bij de bestelling dat het niet op voorraad is en een verwachte levertijd aangeven , kan de klant zelf beoordelen of hij het wel of niet gaat bestellen
Bestelstatus onduidelijk
Pluspunten
Assortiment is geweldig
VerbeterpuntenLink naar tracktrace werkte niet correct
Pluspunten
Topper zo bestelt en zeer vlot binnen
Pluspunten
Snelle levering , en past goed
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Ik vond het heel prettig om te weeten hoe het staat met me bestelling goed laten weten dat het iets langer duurde omdat het niet op voorraad was
VerbeterpuntenHeb ik niet helamaal tevreden Zommige prijzen zijn wel prijsig maar dat kan je wel verwachten van originele remblokken
Pluspunten
Goede producten. Goede prijs en kwaliteit.
VerbeterpuntenWas niet super makkelijk te vinden op de site.
Pluspunten
snelle levering correcte prijzen
Verbeterpuntenals men een vraag stelt die u niet kan beantwoorden dan gaarne later op de vraag van de klant terugkomen en elders uw info halen zou toch fijn zijn als je iemand kunt spreken en niet alles via de mail moet zo onpersoonlijk