Pluspunten
alles goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mijn bestelling was te laat, maar dit was geen probleem omdat er tijdig gecommuniceerd werd
VerbeterpuntenNog meer fotos
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit
VerbeterpuntenIk had een zakje met klemmetjes en een factuur in een wat grote doos ontvangen. Dit had makkelijk in een pakketenvelop verzonden kunnen worden, dat scheelt namelijk een hoop verzendkosten.
Pluspunten
Pluspunten
Super de schema's zijn super.
VerbeterpuntenLevertermijn die bij één stuk staat van 4 tot 6 dagen. Nadat je besteld hebt wordt er een mail verstuurd met een levertermijn van 18 dagen en tegen dat de stukken bij mij zijn is het 29 dagen. Gelukkig had ik ze niet dringend nodig.
Pluspunten
had 2 kapotte remlichtschakelaars, zonder problemen nieuwe en betere gekregen!! Zo hoort t. Top!!
Pluspunten
Snel verzonden en veel voorraad.
VerbeterpuntenEerst kreeg ik een mail dat het einde van de week verzonden werd en twee uur later kreeg ik een mail dat het verzonden was. Was een beetje vreemd. Maar was wel extra blij met de snelle levering ;)
Pluspunten
Zondag besteld, dinsdag al binnen....
Pluspunten
Nette site, veel onderdelen
VerbeterpuntenJammer dat ik ruim een maand moest wachten op onderdelen. Geen enkele vorm van communicatie naar de klant erg slecht.
Pluspunten
Als product op voorraad is, snelle levering. Scherpe prijzen van onderdelen. Duidelijke communicatie naar klant.
VerbeterpuntenArtikelen op website zijn soms niet (meer) leverbaar. Als product niet voorradig is soms lange levertijd.
Pluspunten
-Ze hebben een super groot assortiment en ook nog eens verreweg het meeste op voorraad. -Snelle levering -Handige plaatjes van jou merk scooter om onderdelen te bestellen
VerbeterpuntenZou zo niks weten
Pluspunten
snelle levering en veel keuze