Pluspunten
goed nieuw spul
Verbeterpuntentijdens kerst als er nog 1 lag sneller versturen :P
Pluspunten
bijn alees c=vooral de duidelijke plaatjes waar je je onderdelen besteld
Verbeterpuntenook een nederlandse versie maken
Product had makkelijk in een envelop met luchtbubbels gepast waardoor de verzendkosten drastisch omlaag hadden gekund. Nu zat het in een veel te grote doos waardoor de verzendkosten hoger waren dan her artikel zelf
Pluspunten
zeer vlotte service
Pluspunten
Smelled levering en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Groot assortiment en uitstekende prijzen. Tevens goed duidelijk welke producten langere levertijd hebben en hoe lang verwacht dan te moeten wachten.
VerbeterpuntenAls geschatte leverdatum doorgegeven in bevestiging niet gehaald kan worden graag even melding dat het helaas iets langer duurt. Bij beide keren dat ik een artikel bestelde met een vertragings vermelding erbij, duurde het langer als op website stond vermeld en in bevestigings mail werd geschreven. Echter geen berichtje dat verwachtte leverdatum helaas niet kon worden gehaald. Verder goede leverancier voor mijn Rieju RR
Pluspunten
Veel te vinden voor scooters, goede selectie type scooters
VerbeterpuntenLevering rondom vakantiwtijd mogen beter.
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteits verhouding, met name de originele parts die via de handige handleidingen vindbaar zijn, zo kun je elk rinngetje of zelfs schroefje wat je maar nodig hebt altijd vinden, dat is bij lokale brommerzaken vaak niet mogelijk.
VerbeterpuntenIk had de bestelling voor oud en nieuw geplaatst, een beetje vervelend vond ik de lange levertijd vanwege 'kerstvakantie'. Maargoed ergens ook wel begrijpbaar, normale is de levertijd goed.
Pluspunten
Al maand aant wachten op bestelling en nog altijd niks! Ook geen antwoord op mijn mails !
VerbeterpuntenSnellere levering !
Pluspunten
Prijzen zijn goed
VerbeterpuntenLevertijd is niet zoals gezegt is
Pluspunten
snelle verzending en onmiddelijk antwoord op al uw vragen
Naar de prijzen kijken, sommige boutjes/schroefjes zijn een paar euro per stuk. (DERBI DRD PRO 2007)
Laten weten wanneer de gedeelte onderdelen geleverd worden
Pluspunten
Makkelijken site
VerbeterpuntenKosten van sommige producten, vaak op andere site s stuk goedkoper
Pluspunten
Goede site, groot merk assortiment
VerbeterpuntenKortngs kode werkte 3 x niet voor kerst Daardoor levering ne kerst. Product binnen 6 maanden 2 keer duurder geworden, totaal 20% Met kerst daarom kortings kode a 20% toegepasd.