Pluspunten
Snelle en betrouwbare informatie. Goede en klantgerichte informatie
Pluspunten
Vlotte afhandeling.
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering van de juiste onderdelen
Pluspunten
bekend, vertrouwd, betrouwbaar, goeie kwaliteit
Verbeterpuntensoms geen voorraad. Had laatst een tussenbus voor derbi senda balhoofd besteld en die was niet op voorraad. Dus ik moest 2 weken wachten
Pluspunten
In de voorbije paar jaar meerdere orders geplaatst. Altijd stipt geleverd en producten inderdaad compacitible met het voortuig zoals aagegeven op hun website
Pluspunten
Er is veel op voorraad en kan alles goed vinden op de website.
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijke website, breed aanbod en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijk overzicht van elke scooter. Bijna alles is verkrijgbaar.
Pluspunten
je kunt alles volgen waar de verzending heen gaat en zo dat is veel beter
Verbeterpuntenprobereen wat sneller te verzenden
verzendkosten te hoog voor kleine bestellingen
Duidelijke mailcommunicatie. Via de site weer een mailtje insturen is toch een beetje over de top.