????
Pluspunten
correcte verwerking,snelle levering
Verbeterpuntenbij het onderdeel gaskabel,was het toch niet zoals het zou moeten zijn .te kort(5 cm).Heb dit onderdeel dan elders moeten bestellen voor een veel lagere prijs en dit onderdeel had dan wel de juiste lengte .De andere bestelde items waren correct en top !
Pluspunten
Groot artisiment
VerbeterpuntenVerzendkosten niet in verhouding tot product prijs En levering langer geduurd dan aangegeven Bijbehorende artikelen niet aangegeven waardoor men incomplete bestelling plaats en deze moet bijbestellen
Pluspunten
Goed service kwaliteit en vakbekwaam
Pluspunten
tussen bestelling en levering zijn maar een paar dagen waarvoor dank
Pluspunten
dat ze nakomen wat er is afgesproken
VerbeterpuntenIk vind het soms makkelijker om telefonisch contact te hebben om iets uit te leggen maar het is zoals altijd verder weer keurig verlopen
Niet meer verzenden via ups pakketje is zelfs in Duitsland geweest en kwam helemaal gescheurd aan, gelukkig zaten alle onderdelen wel nog erin.
Pluspunten
over de rest heb ik niets te klagen
VerbeterpuntenAANMELDEN AFSTANDBEDIENING PATROLLINE HPA952 Zet het contactslot drie keer snel achter elkaar aan en uit. Het led-lampje zal nu 10 seconden blijven branden om aan te geven dat de aanmeldprocedure is gestart. Druk binnen deze 10 seconden op één van de knoppen van de nieuwe afstandbediening om deze bij het alarm aan te melden. Als het led-lampje uit gaat en u een piepsignaal hoort is de aanmeldprocedure geslaagd. deze uitleg werkt niet
Pluspunten
Stiptheid en vlotte service
VerbeterpuntenDoe zo voort
Pluspunten
snelle afhandeling bestelling
Pluspunten
Alles te verkrijgen
VerbeterpuntenGeen onderhandeling of kortingen mogelijk bij grote bestellingen ook niet na mail contact
nvt
Pluspunten
super snelle levering duidelijke site