Pluspunten
Geweldig!
VerbeterpuntenGa zo door
sneller leveren
Pluspunten
Top !!!
VerbeterpuntenAlles naar wens
Pluspunten
Goed aanbod van producten
VerbeterpuntenBeloofde levertijd ruimschoots overschreden met meer dan 14 dagen, Easyparts heeft niet uit eigen beweging mij daarover geïnformeerd maar pas nadat ikzelf naar de status van de bestelling had gevraagd
VerbeterpuntenDe prijs
eerlijkzijn tegen de klanten
Meer opvoorraad hebben
Pluspunten
Uitgebreid aanbod
VerbeterpuntenBeschrijving artikels
Pluspunten
groot assortiment.
Verbeterpuntenmogelijkheid bieden om producten die nog besteld moeten worden apart te verzenden.
Pluspunten
Makkelijke site
VerbeterpuntenClaeyssens Optic
Pluspunten
Duidelijk website
Pluspunten
Netjes verpakt. Zag er veilig en goed uit. E mail communicatie was goed, ik werd op de hoogte gehouden.
Pluspunten
een hele overzichtelige site, waarbij je onderdelen zoekt door middel van afbeeldingen van scooters.
Verbeterpuntenvoor 8 euro verzendkosten die ze mij rekende zou het leuk zijn als ze (net als vele andere sites) hadden dat als je voor x uur besteld=volgende dag in huis.
Pluspunten
Goede zoekfunctie op motortype. Heldere beschrijving en snel geleverd.
VerbeterpuntenTrack en trace meteen in verzonden mail zetten, dan wel direct doorklinken naar postnl (nu via eigen site) reden hiervoor is directe compatibiliteit met de postnl-app.
Hoge vezendkosten voor 1 veertje......
Pluspunten
VerbeterpuntenDe stickers beter per envelop versturen i.p.v. een doos. Dit is makkelijker voor de post, brievenbus, en voor de bewoner. Het scheelt ook in de kosten!
Pluspunten
VerbeterpuntenZeggen of er bij het product vijsjes worden bij geleverd en zo niet zeggen welke erbij passen
lagere bezorg kosten vandaag besteld ,morgen in huis
Pluspunten
Ik beveel deze bestelsite zeker aan . Zeer gemakkelijk te gebruiken komen afspraken ook na . je krijgt je pakje op tijd en ze zijn zeer vriendelijk en houden je zeer goed op de hoogte . echt een top ervaring geen enkele klacht .
Verbeterpuntengeen .