Pluspunten
Ben zeer tevreden met mijn bestelling en levertijd, zeker een aanrader
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenPakkingset niet vouwen tijdens het vervoer.
Pluspunten
netjes op de hoogte gehouden van order,origineel product.
Verbeterpuntenpeugeot metropolis 400 onderdelen lijst staat in franse / nederlands taal,das alleen jammer.
Pluspunten
snelle levering voor een goede prijs
Pluspunten
goeie site
VerbeterpuntenAls proffessionele garage ontvingen wij graag de gebruikelijke korting! Ons BTW nr. BE 0749146638
Pluspunten
Snelle levering. Alles ordelijk per scooter merk gesorteerd. Perfecte site je vind er alle onderdelen voor elke scooter en het is handig om de explosie tekeningen van elke scooter te kunnen zien.
Pluspunten
Super snel servis Prijs kwalitijd
Pluspunten
snelle service na klacht
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Ze helpen goed en houden hun woord. Goed advies, vooral de bouwtekeningen zijn handig bij bestellen van lastige onderdelen.
VerbeterpuntenDeelleveringen eerder aangeven.
Ook telefonisch bereikbaar zijn. Vind ik toch wat makkelijker.
Pluspunten
wat je verwacht.