alles inorde

gewoon goed OK

Goede en snelle dienstverlening

Gewoon goed gedaan.

Heeeeel lang op mn spullen moeten wachten en uiteindelijk deels het verkeerde

Heeeel lang op mn spullen moeten wachten en deels het verkeerde gekregen Had inmiddels bij een andere leverancier besteld en snel gekregen. Eerst laten bestellen en dan blijkt je maanden te moeten wachten. Jammer. Hierin is nog veel te verbeteren

Goede service ruime keuses snelle levering

Goede service ruime keuses snelle levering

Snel en goed

Opmerkelijk efficient en snel geleverd. Uitgebreide exploded views om naa het goede onderdeel te zoeken.

Duidelijk website, snelle levering en goede communicatie. Bij vragen een snelle respons.

vlotte verkoop

Vlugge service, veel rapper kan niet. Prijzen zijn heel redelijk!

Achteraf best goed

In eerste instantie wat problemen met UPS...waarschijnlijk doordat er mensen werken die de nederlandse taal niet behoorlijk onder de knie hebben...bv. Ds betekent Dominee...na 3 dagen toch opgelost... Vr. groet, Henk de Vries.

Defect product ontvangen, geen reactie via contactformulier

Over de bestelling best tevreden. Echter zat er een defect product bij. Dit kan gebeuren. Helaas wordt er niet gereageerd om een tot een oplossing te komen. Tot 2 maal toe het contactformulier ingevuld, maar helaas nooit reactie mogen ontvangen.

Goede afhandeling van geplaatste order

Overzichtelijke site, netjes geleverd

Goed kunnen vinden wat ik zocht en bestelproces is helder. Prijzen kunnen wat "vriendelijker".

Wilde myn bestelling aanpassen maar geen reactie

Vaker dingen besteld by u .nu wil ik myn bestellingen aanpassen .kryg ik geen antwoord op mail .dit is niet klantvriendelijk

Doen wat ze beloven

Levering conform afspraak. Netjes en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, origineel onderdeel.

Product als omschreven, bezorging slecht

Makkelijke en toegankelijke site en de beste prijs. Het product is deskundig verpakt. De communicatie is prima! En dan gaat het mis. UPS doet niet wat Easy Parts beloofd. In plaats van dinsdag pas op donderdag afgeleverd. Te laat voor de montage afspraak.

Gewoon goed

Gewoon goed en kan er altijd originele Yamaha onderdelen krijgen. Jammer dat de korting code van het TMAX forum op Facebook niet meer toegepast kan worden.

Stipte levering

Bedankt voor de juiste en snelle levering

Makkelijk bestellen, goede prijzen en snel geleverd.

Prima product en snelle levering

Tevreden over het bestelde product en de levering was ook nog eens sneller dan aangegeven op de site.

snelle levering en goede service

kon luchtfilter voor mijn motor (quadro qooder) eerst niet vinden ,maar bij easy parts wel

gewoon goed

Een windscherm besteld voor mijn mp3 deze werd de week erop netjes en goed verpakt geleverd .

Zoals altijd: snelle levering en de juiste onderdelen

Heel fijne firma, ik blijf terugkomen

Een snelle levering

Op een correcte manier geleverd , Duidelijke website om de stukken te bestellen.

Fantastisch op tijd

Materiaal op tijd geleverd en van goede kwaliteit. Zeer tevreden over de communicatie via de mail.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend