Pluspunten
snelle levertijd en overzichtelijke site
Pluspunten
Ze hebben alles.
VerbeterpuntenSnellere levering zou fijn zijn.
Pluspunten
Netjes verpakt
VerbeterpuntenOnderdelen bleken niet leverbaar. Pas na een week en na mijn eigen initiatief werd dit helder. Het is beter om zelf als leverancier daarin pro aktief te zijn.
Pluspunten
Handig zoek systeem op internet voor originele onderdelen,eigenlijk zelfde soort zoeksysteem die autodealers ook gebruiken ,snelle levering voor de meeste onderdelen tenzij anders vermeld, En heb eens gehad dat ik een uitlaat van een Gilera Runner op een Gilera Dna wou passen,dit paste niet ,kon hem gewoon weer terug sturen terwijl die al uit de verpakking was
Pluspunten
100/100
VerbeterpuntenZeer goede Site voor originele ondedelen de service was ook zeer goed paket was heel en verzorgd aangekomen ook de gratis pen was een goed punt doe zo verder ik ben zeer tevreden van jullie Site !
Pluspunten
Duidelijke bericht geving via de site
VerbeterpuntenSnelheid met leveren
Pluspunten
Dat dit de eerste negatieve beoordeling is
VerbeterpuntenEr is geen pro actieve benadering geweest dat een simpele sleutel weken op zich heeft laten wachten
Pluspunten
Nette website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Verbeterpuntenniks op aan te merken
Pluspunten
snelle, goede service
Verbeterpuntengeen
1 a 2 dagen werden er 4
Pluspunten
Eenvoudig zoeken van onderdelen en vlotte levering
VerbeterpuntenZou het zo niet weten
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
- Tekeningen van de scooter om onbekende namen van onderdelen op te zoeken
Verbeterpunten- Artikelen in mandje blijven niet in de historie staan ondanks ingelogd te zijn. - prijzen van a-merk olieën mogen wel iets voordeliger.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, uitgebreid assortiment.
Verbeterpunten2e hands artikelen aanbieden, rondkijken bij de concurrent want veel artikelen zijn bij jullie een stuk duurder.
Pluspunten
Makkelijke site juiste onderdelen
Verbeterpunten3 tot 5 werkdagen levertijd niet aangeven als onderdeel niet op voorraad is