Pluspunten
Altijd snelle levering uit voorraad
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
makkelijke duidelijke site
Verbeterpuntenbij kleine (prijs) onderdelen hoge verzendkosten ik had eigenlijk alleen een ringpakkinkje nodig 86 cent verzendkosten 7,00
Pluspunten
Na t levering op zich liet wachten (2 ,5 weken ) , en contact te hebben gezocht. Netjes op de hoogte gehouden..
VerbeterpuntenWanneer iets niet vlot te leveren is , klanten informeren over hoe en wat.
Pluspunten
Zeer duidelijke site, goede informatie. Goede producten. Niets negatiefs te verzinnen.
VerbeterpuntenWellicht gratis verzendkosten bij bestellingen boven de €100,=... € 2,95 is niet veel maar als je voor ruim €180,= besteld wel een beetje jammer.
Pluspunten
Zeer snel top site
VerbeterpuntenGeen als in orde
Geen.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGoedkoper :-)
Pluspunten
Snelle levering veel op vooraad
VerbeterpuntenGoedkoper
Pluspunten
Producten overzichtelijk en snelle levering
Pluspunten
Snelle en betrouwbare service
Pluspunten
VerbeterpuntenGratis pen wel mee sturen
Pluspunten
Snelle levering goede producten
VerbeterpuntenGeen
Er zijn webshops die sneller leveren .