Pluspunten
- goed geprijsd - snel geleverd - ieder klein origineel onderdeeltje makkelijk te vinden en te bestellen
Verbeterpunten-Telefonisch contact - dmv filmpjes of fotos met uitleg over hoe je onderdelen moet monteren. (populaire onderdelen zoals Vespa beugels/rekjes/windschermen)
Pluspunten
Goede site. Je kunt de site afstellen op de scooter die je hebt, helemaal top.
VerbeterpuntenMisschien toch telefonisch te bereiken?
Pluspunten
Snelle levering, producten netjes bezorgd.
VerbeterpuntenWebsite iets duidelijker maken
Pluspunten
ruim assortiment onderdelen op voorraad
Pluspunten
VerbeterpuntenBreder assortiment in aftermarket producten
Pluspunten
Snelle verzending, accurate stock, ruime keuze, veel verschillende merken
VerbeterpuntenVerzendkosten liggen soms aan de hoge kant. Vr 1 onderdeel van bijvoorbeeld 5 euro, wordt dan €6 verzending aangerekend wat g et dan weer niet aantrekkelijk maakt om op Easyparts te bestellen
Pluspunten
Overzichtelijke side
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uiterst goede klantenservice, vriendelijk en betrouwbaar zoals het moet zijn.
VerbeterpuntenNVT
Prijzen zijn aan de hoge kant.
Pluspunten
Goede afspraken en levering !
Pluspunten
Snelle levertijd, al me bestellingen tot nu binne 2 dagen in huis ! Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenTelefoonnummer op de site is veel makkelijker communiceren.
Pluspunten
Snel,
VerbeterpuntenWebsite is onhandig voor mobiele telefoons, vandaar een 6
Pluspunten
levering snel en correct.
Correcte voorraad op webwinkel
Pluspunten
Veel op vooraad
VerbeterpuntenSnellere levering en prijzen lager
Pluspunten
Zeer goede service ook bij garantie.
Pluspunten
Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenAls een item 'out of stock' is, vermeldt dat dan ook.