Pluspunten
Bieden heel veel onderdelen aan
VerbeterpuntenDe layout van de website is niet erg mooi, voor mij niet erg van belang maar die kan zeker verbeterd worden.
Pluspunten
Voor aanschaf was al vermeld dat vanwege vakantie van bepaalde toeleveranciers, sommige orders wat langer konden duren, Dit was netjes aangegeven.
VerbeterpuntenHet was prettig geweest als aangegeven wordt, WELKE gereedschappen of onderdelen vertraging oplopen in de levering. Geef dit bv. aan in het artikeloverzicht. Als ik van te voren had geweten dat wat ik nodig had deze vertraging opliep, had ik hem zelf gemaakt en dan bijna 2 weken tijd gewonnen.
Pluspunten
Groot assortiment, jullie hebben echt alle onderdelen van een scooter.
VerbeterpuntenVerzenden van een gasnaald in een grote doos? Dit kan ook in een bubbeltjesplastic envelop en dat kost dan niks. Ik betaalde nu 8 euro om een pennetje van nog geen 5 cm en 1 mm breed te verzenden. Dit kan veel goedkoper voor jullie en vooral voor de klant (mij).
bij onderdelen die een langere levertijd hebben de andere bestelde onderdelen die wel voorradig zijn direct opsturen en de onderdelen die een langere levertijd hebben nasturen.
Pluspunten
Alles is perfect, alleen wel duur
Pluspunten
Lage prijs Ruim assortiment
VerbeterpuntenCreditcard betaling werkt miet Geen telefonische bereikbaarheid (officieel) Geen reactie op mail betreffende bestelling en de creditcard betaling Zelf het telefoonnummer moet zoeken via internet en nogmaals telefonisch contact opnemen om uiteindelijk een order te kunnen ingeven. Niet op de hoogt van het versturen van pakketten naar postbus adres. Smoesjes verkondigen omdat de creditcard functie niet werkt op de site en ook niet handmatig de creditcard betaling willen uitvoeren. Dus liever de betaling via Ideal ontvangen, wat ik begrijp, maar biedt dan geen creditcard mogelijkheid aan.
Pluspunten
Goede service, handig systeem met die bouwtekeningen, kun je gelijk zien waar alles zit
Verbeterpuntenbij sommige onderdelen is geen foto, en ik vind het persoonlijk toch wel fijn om precies te weten wat ik koop.
Artikel stond aangegeven als op stock, bleek dat dit niet zo was, maar nog van bij de fabrikant in Italië moest komen. En deze was op verlof... Resultaat: bijna 3 weken moeten wachten...
Pluspunten
Duidelijke website, goede prijs en snelle levering. Verpakking was keurig, alles onbeschadigd ontvangen
Iets betere communicatie voor af.
Pluspunten
Bijna alles op voorraad Website overzichtelijk
VerbeterpuntenBezorgkosten! vooral van kleine/goedkope onderdelen Ik koop een pakking van 1 euro, maar moet 8 euro betalen voor bezorgkosten.
Pluspunten
Alles verloopt goed en snel
VerbeterpuntenNog geen tegengekomen
Pluspunten
VerbeterpuntenOp de site van easyparts zelf stond dat er nog niks bekend was over de levering, toen ik de link naar postNL opende was wel al bekend wanneer de levering zou komen