Pluspunten
goeie overzichtelijke site en perfecte nazorg
Verbeterpuntende soms lange levertijd ivm een besteld artikel
Pluspunten
Alles is duidelijk
VerbeterpuntenLaten weten hoelang het nog duurt voor dat iets binnen is. Ik heb zelf een keer 2 weken moeten wachten zonder dat ik een mailtje kreeg over vertraging.
Pluspunten
krijg altijd goed deugdelijk en goed passende onderdelen . goede service en word bij vragen snel en adequaat gehandeld. leveren haast alle onderdelen top bedrijf ,ga zo door
Verbeterpuntenals iets niet voorradig is eerder aangeven dat er wel vervangende artikelen zijn die wel snel te leveren zijn .
VerbeterpuntenBlijven bestaan
Pluspunten
Snelle levering, goede en lage prijs.
Pluspunten
duidelijke uitleg over onderdelen aan de hand van tekeningen, absoluut + punt!
Verbeterpuntenzou mooi zijn indien bestelling voor 16:00 dan de volgende dag leveren
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBeeld van betrouwbaarheid zou hoger zijn als er een telefoonnummer op de site staat.
Pluspunten
Super vriendelijke helpdesk. Prijzen zijn zo goed als de laagste. Ruimste assortiment (toch zover ik weet)
VerbeterpuntenGoedkopere verzendkosten (8 euro voor iets dat nog geen 200 gram weegt naar belgie vind ik duur) De onderdeel filter. Ik heb op deze manier al enkele keren verkeerd besteld.
Pluspunten
Daar waar ik mijn onderdeel niet kon vinden heb ik hem hier direct aangetroffen!!! En voor een mooie prijs!!
Verbeterpuntenmomenteel nvt
Pluspunten
Snelle levering en reactie na mail gezonden te hebben over onjuiste betaalstatus. In bestelling.
VerbeterpuntenZorg dat de betaalstatus wel automatisch klopt.
Pluspunten
Duidelijke en informatieve website.
VerbeterpuntenZichtbaarheid telefoonnummer voor vragen. Je moet lang zoeken.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering. Dank jullie wel.
nvt