oplichters!!

7 euro rekenen voor verzendkosten, belachelijk! een Vespa nekwarmer dat in een pakketje zat dat kleiner dan een envelop is tellen jullie zoveel verzendkosten. Geen enkel ander bedrijf heeft deze kosten. Het is dat dit artikel nergens anders te verkrijgen was maar ik zal hier nooooit meer iets bestellen.

Excellent

Easy to identify and order the parts from detailed illustrations. Well packaged and extra quick delivery.

Goed en snel

Alleen Ups is lui komt niet aan de deur maar gooien paket gelijk bij afhaal punt

Wel oké

Product was volgens de website op voorraad. Bleek niet zo te zijn. Prognose was 2 maanden levertijd. Dat was jammer. Wel mee akkoord gegaan (elders bleek het product niet direct leverbaar. Daarna liep alles goed.

Snel en makkelijk

Heel snel gevonden wat ik zocht. Bezorging was precies zoals werd aangegeven. Toppie.

Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, prima onderdelen.

Easyparts bevalt heel goed

Als ik iets bestel wordt dit snel en goed afgeleverd.

goeie service

GOEIE SNELLE SERVICE DE JUISTE ONDERDELEN KORRECT

Een duidelijk omschrijving en tekening van het product

Snel en goed geleverd

Backorder verhinderd volledige bestelling te leveren.

Bestelling nr5101832 van 09/06/2022 Ik heb een probleem dat de bestelling niet geleverd wordt,dit omdat een onderdeel in backorder staat .Hierdoor kan ik niet verder met mijn herstelling. De backorder zal waarschijnlijk geleverd worden rond 21/06/2022,in het verleden ben ik ook op een andere backorder veel te lang moeten wachten hierdoor kreeg ik mijn volledige bestelling niet op tijd geleverd ! Mgv.Albert.

Zoals beloofd keurig en op tijd.

Correcte levering en binnen de beloofde levertijd en tussentijdse correspondentie. Kortom klasse!

Snelle verzending en producten zoals omschreven prijs kwaliteit inorde

Goede ervaringen

Het is goed en snel

Service met een griffel.

Scooteronderdelen besteld, 1 spiegel werkte niet naar behoren en werd na een dag kosteloos omgeruild, dat is nog een echte ouderwetse service.

Prima winkelen

Veel keuze en snelle levering

Ben persoonlijk zeer tevreden vind er steeds de nodige onderdelen en meestal origineel dat dan ook de verwachte kwailteit is. Heb nog nooit een vertraagde levering gehad steeds een snelle verzending. Annuleren is ook nog nooit een probleem geweest alsook contact met de klantendienst heeft nog voor geen problemen gezorgd. Een aanrader voor scooter onderdelen.

Goeie webshop en razendsnel geleverd

Goede webshop, veel artikelen en zeer snel.geleverd met ups. Mijn complimenten

Snel goedkoop prima spul

top

Op tijd geleverd en van goede kwaliteit

Mijn ervaring met Easyparts is uitstekend.

Mijn ervaring met Easyparts is uitstekend en snelle levering van mijn bestelling.

Top!!

1 voor vier besteld, volgende dag binnen!!

Klantvriendelijke communicatie

ik werd continue op de hoogte gehouden inzake de levering van mijn order.

Zee goed

Ik heb een goede ervaring en EasyParts is een top bedrijf.

Tevreden na snelle levering

Onderdelen voor een wat oudere Yamaha besteld, sommige onderdelen waren niet op voorraad maar toch snel geleverd tegen een goede prijs!

Netwerk 130

1446 WR Purmerend