Pluspunten
Eerder had ik vragen bij mijn bestelling en waren er voor mij wat onduidelijkheden wbt de levering omvang. echter na even met hun te bellen werd ik door het proces heen geleid dus super goede service. Ik kan Easyparts iedereen aanbevelen. Product ( Gianelli uitlaat Piaggio Yourban 300) is van super kwaliteit, en eenvoudige montage.
Pluspunten
Alles gewoon zoals het hoort. Goede feedback. Totaal niets om op aan te merken
VerbeterpuntenGewoon lekker zo doorgaan. Gereedschap misschien het merk Beta in assortiment toevoegen. Ben zelf vertegenwoordiger van Beta en kom heel veel bij jongens die sleutelen aan zowel scooters al motoren en daar is dit merk al meer dan 50 jaar bekend. Ook in de motorsport. Prijs en kwaliteit zijn dan ook belangrijk. Prijzen bij jullie gezien, dan zijn wij veel voordeliger.
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Pluspunten
Zeer goed bedrijf
VerbeterpuntenTelefoon nummer
Pluspunten
goede side met explosie tekeningen zelfverklarend correcte afhandeling voor betaling
Verbeterpuntenmisschien indien mogelijk,nog meer fotos gelinkt aan onderdelen op tekening.is beter voor de jonge gasten
Pluspunten
Goede en snelle levering. Bestelde product prima.
Pluspunten
Mooie goede overzichtelijke website. Ik ben een nieuwe klant dus kan niet op alles antwoord geven maar jullie hebben er zeker een klant bij want zoala ik eerder vernoemde is het makkelijk en de website is overzichtelijk en jullie kunnen alles leveren wat nodig is...mooi bedrijf ga zo door..
VerbeterpuntenJammer dat je alleen via de mail contact kan opnemen
Pluspunten
super snelle levering. antwoord op mijn email op zondag. top !
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk te bestellen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makelijke site en snelle levering
Pluspunten
-Komen afspraken na -duidelijke website
Verbeterpuntenkan nog niets bedenken
Pluspunten
Zondag besteld, dinsdag in huis dat is fijn. Tekeningen van originele onderdelen is fijn om mee te werken, zodat je de juiste onderdeel besteld.
Meer product informatie