Pluspunten
super snelle levering, duidelijke website,
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
- Eenvoudig - Duidelijk
Verbeterpunten- Schema of blueprint van Italjet Formula 50
Pluspunten
Veel en Goede onderdelen
VerbeterpuntenMeer Onderdelen op vooraad hebben Sneller bezorging
Pluspunten
Website
Pluspunten
WAS HEEL SNEL
Pluspunten
Geven goede alternatieve bij niet leverbare product. Laat klanten niet wachten maar informeren hun optijd.
VerbeterpuntenNvt
Automatisch overgaan naar de .be-site als je van België inlogt
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit
geen
Pluspunten
Contact over leveringen en eventuele vervangende producten is erg goed
VerbeterpuntenPrijzen vergelijken met andere goeie websites. Sommige onderdelen zijn apsurt duur. Misschien komt dat omdat ik een orgineel onderdeel had.
Als iets niet op voorraad is de klant beter op de hoogte stellen. Eventuele wachttijden e.d.
Pluspunten
Razendsnelle en prima levering
VerbeterpuntenOp moment niet ter zake
Pluspunten
ruime keuze
Verbeterpunteneventueel een afhaalpunt
Pluspunten
Binnen 2 dagen in huis. Uitgebreide site met explosietekeningen.
VerbeterpuntenMinder verzendkosten berekenen voor afsturen heel klein onderdeel ( Was nl.7 Euro.) Kan ook in een envelope via de post.Waarom moet het in een doosje ?