Pluspunten
Alle onderdelen bieden ze aan. Ze hebben alles en er werd direct op m'n mailtje gereageerd.
VerbeterpuntenAls iets niet op voorraad is duurt dit erg lang. Ik moest een week wachten en het was nog niet binnen terwijl de verwachte levertjes 5 dagen bedroeg.
Pluspunten
Uitstekende service vanuit de 'klantenservice'. Snelle, en zinnige reacties.
VerbeterpuntenBij het antwoorden van een mail, niet direct op de mail kunnen reageren. noreply@... Hierdoor moet je een nieuw contactformulier invullen
Pluspunten
Alles is dik in orde, bestel al jaren spullen voor mijn motor scooter(s).
Pluspunten
product was niet op voorraad. werd wel aangeven dat het op voorraad was. Wat trage maar prima communicatie.
VerbeterpuntenBeter aangeven of iets op voorraad is.
Pluspunten
Snelle reactie op e-mails
VerbeterpuntenGeen telefoon nummer om te bellen
Pluspunten
Is bedrouwbaar raad het iedereen aan
VerbeterpuntenPakket moet sneller gestuurd worden. en als er iets niet op vooraad is duurt het lang voor het besteld word
Zorgen dat je het gamma van wisselstukken WEL IN VOORRAAD hebt , om je klanten zo vlug mogelijk te kunnen leveren !
Pluspunten
Prijs en assortiment
VerbeterpuntenVoortaan regelmatigere backorder updates.
levertijd vermelden zit nu bijna 2 weken te wachten en nog geen onderdeel ontvangen vorige week gemaild over hoe of wat geen reactie terug
GOED ZO GEEN VERBETER PUNTEN
Pluspunten
Een vlotte afhandeling en er wordt vlug een antwoord gegeven op een mail en beloftes worden nagekomen
Pluspunten
Heel goed en correct
Pluspunten
duidelijke site , wordt goed geinformeerd via internet over het verloop van de bestelling
Verbeterpuntenverzendkosten voor retourzendingen voor de rekening van het bedrijf nemen en niet de klant ervoor op laten draaien .
Pluspunten
De site is duidelijk.
VerbeterpuntenIk heb inderdaad laatst een aankoop gedaan. Dit was een rem revisatieset voor een AJP remklauw, dit was imitatie van de slechtste kwaliteit en heb hier om ook lopen tieren en vloeken want ik ben daardoor een heel belangrijke afspraak misgelopen. Voor de rest adviseer ik jullie dus ook niet meer te handelen in die imitatietroep ondanks dat het lekker veel geld oplevert. Hopelijk zien jullie zelf wel in dat die **** zooi uit china, taiwan of weet ik veel waar het vandaag komt, niet deugd. Dank je wel.