Pluspunten
Het kunnen zien hoe ver de bestelling is
VerbeterpuntenLevering optijd afleveren
Pluspunten
Goede site en snelle levering
Pluspunten
de kwaliteit veel keuze aan onderdelen snelle verzending
Verbeterpuntendoe zo verder jullie zijn een zeer trouw bedrijf toppie in belgie geen zo'n curvice
Pluspunten
Perfecte site om onderdelen te zoeken
VerbeterpuntenJammer genoeg erg hoge verzendkosten. Voor 2 setjes remblokjes krijg ik verzendkosten van 7.95!!
Pluspunten
perfect , zoals ALTIJD !!
Pluspunten
Altijd een snelle/goede levering van producten , met veel producten op voorraad.
VerbeterpuntenNiet over het bedrijf , wel over de website; als jij bij de zoekfunctie bijv. op de naam van je scooter zoekt, dan worden de resultaten vrij onduidelijk weergegeven.
ga zo door
Pluspunten
Hele snelle levering !
VerbeterpuntenNiks dit Is de beste Snap alleen het onderste gedeelte niet echt
Pluspunten
Zeer eenvoudig en duidelijk om de nodige onderdelen op te zoeken aan de hand van technische tekeningen. Snelle levering
VerbeterpuntenGoed zoals het is
Pluspunten
Gemakkelijke website
VerbeterpuntenAls er onderhoud onderdelen worden besteld houd dan niet de zending 2 weken vast voor een sierplaatje maar stuur dat in een nalevering. Ik heb het sierplaatje moeten annuleren om de onderdelen te krijgen.
Pluspunten
Prima ervaring
Pluspunten
Pluspunten
snelle goede duidelijke service helemaal toppie
Pluspunten
vlotte en correcte service en omruiling ttz garantie
Pluspunten
Is wel een goeie
VerbeterpuntenGeen Post nl
Snelheid van verwerking naar bestelling moet beter zijn (staat online "beschikbaar" maar was niet beschikbaar en wachten tijd was geen 8 dagen maar drie wekken )