Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Het gaat om een startmotortje voor mijn snorscooter, hij zit er nog niet onder maar ik ben in ieder geval uitermate tevreden over de antwoorden en tips die ik kreeg via de mails van mij met verschillende vragen!
Kan er op het moment geen bedenken.
graag info over monteren
Wanneer bij een bestelling van meerdere onderdelen 1 onderdeel in BO staat, de beschikbare onderdelen wel versturen, zoals op de site staat aangegeven. Zeker wanneer je als klant een paar dagen nadien een nieuwe bestelling plaatst, verwacht je toch je nog te leveren onderdelen van de vorige bestelling.Zo kan je toch van 2 zendingen 1 maken.
Pluspunten
Ruim aanbod, goed overzicht van website en onderdelen.
VerbeterpuntenMeer stock! lange wachttijden als een artikel in backorder staat.
Positive
Top Produkt!
VerbesserungspunkteMehr Transparenz wenn die Lieferung mal etwas länger dauert.
Pluspunten
Meerdere keren al besteld. Zeer uitgebreid assortiment, in mijn geval voor mijn Vespa's. Lage verzendkosten, snelle levering en zeker aan te bevelen.
Pluspunten
N.v.t.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenSnellere levering spullen op voorraad