Pluspunten
Er was een artikel niet voorradig daarom duurde levering wat langer. Maar dit was via de site goed te volgen dus je bent volledig op de hoogte.
Positive
Geliefert wie bestellt in guter Qualität. Ich bin zufrieden.
Pluspunten
Zeer overzichtelijke site. Makkelijk bestellen
Pluspunten
Goede artikelen
VerbeterpuntenK moest lang wachten voordat ik het kreeg.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
heel veel onderdelen te vinden
Verbeterpuntenonderdelen staan vaak 4-6 leverdagen
Snellere levering. Soms meer dan een week wachten op onderdelen!!!
Pluspunten
Snelle reactie bij klanten dienst
VerbeterpuntenNa klanten service ging het in stroomversnalling. Toeval? Weet het niet
Pluspunten
heel tevreden over
Verbeterpuntenniks op aan te merken
Pluspunten
Perfecte match met mijn scooter & snelle levering.
Verbeterpunten9
Houdt je klant op de hoogte hoelang het kan duren voordat er bij jullie een bestelling binnenkomt. Ik heb 2 weken gewacht op een onderdeel wat uiteindelijk niet geleverd kon worden, daardoor bleven de onderdelen die wel geleverd konden worden te lang liggen. Jammer.
Pluspunten
Snel en duidelijk.
VerbeterpuntenMeer kennis van bepaalde onderdelen zoals bijvoorbeeld: Gilera Runner 200 ST 4T E3 2008-2011 - Onderdelen Swinging arm - --achterschokbrekerplaat
Pluspunten
Makkelijk originele spullen bestellen
VerbeterpuntenPoetsmiddel zoiets als turtewax mis ik
Snellere levertijd?
Hallo, U bestelt een artikel op 29 mei waarvan op de site zeer duidelijk wordt aangegeven dat de levertijd 2-3 werkdagen exclusief verzending betreft. Het artikel wordt door ons op 3 juni verstuurd, precies 3 werkdagen na bestelling. Wij komen dus ook precies na wat we vooraf beloofd hebben. Er is verder helemaal geen communicatie geweest. Toch heeft u een mening over alles, communicatie, personeel, afspraken nakomen, garantie, kennis en vakmanschap. Het geleverde artikel heeft u behouden en niet retour gestuurd, ook is er niet over geklaagd dat er iets mis mee zou zijn. Toch een 4 voor kwaliteit. Misschien een tip om wat realistischer te beoordelen, is wel zo eerlijk. Ook tegenover andere mensen die overwegen bij ons iets te bestellen.