Pluspunten
Goedkoop en overzichtelijk en veel aanbod van onderdelen. En makkelijk dat je op scooter merk/type kan zoeken.
VerbeterpuntenLange levertijd, bij de meeste online shops is het voor 22.00 besteld de volgende dag in huis. Wel makkelijk als je iets snel nodig hebt als er wat stuk is van je scooter en je een paar dagen moet wachten totdat het binnen is.
Pluspunten
Reeds genoemd
VerbeterpuntenMag nog iets meer informatie geven bij de producten
Pluspunten
Groot assortiment
Verbeterpunten-
Pluspunten
Veilig imago.
VerbeterpuntenHouden zo
Beter controleren op.juiste onderdelen heb verkeerde onderdelen gehad
Pluspunten
Zeer snelle service!! ))
Pluspunten
Uitgebreid gamma
VerbeterpuntenPer aankoop van bv 50€ een gratis gadget zou tof zijn.
Pluspunten
Vrijwel alle scooter onderdelen zijn leverbaar.
VerbeterpuntenTelefonische klantenservice toepassen.
alles o.k.
Pluspunten
aanbob
Verbeterpuntenniet altijd even goedkoop , mijn producten wel , maar als ik even op de site surf zie ik veel producten die elders tot 30 procent goedkoper zijn
Pluspunten
Snelle levering, super website, als niet beschikbaar is direct je geld terug. TOP!!!!
VerbeterpuntenMeer gegevens over standaard originele onderdelen, zoals sproeier maat etc.
Positif
je recommande super site super serieux super rapide le top!
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd
Pluspunten
Koop al jaren bij dit bedrijf
VerbeterpuntenDe site is verouderd en moet vernieuwd worden !
Pluspunten
Snelle levering. Uitgebreide keus
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte bestelling en snelle levertijd
Positif
il y a bien marque avec quoi c'est compatible et le site web est tres bien mais les produits sont cher
Suggestionstemps de livraison plus rapide
Pluspunten
mooie site
Verbeterpunten2 van de 6 geleverde onderdelen passen niet. Het zijn kleine bedragen , maar toch jammer