Pluspunten
Snelle levering , veel op stock, zeer goede website voor originele onderdelen te zoeken
VerbeterpuntenStickers bij bestellingen :)
Pluspunten
Groot assortiment
Pluspunten
Duidelijke website, goede service, veel producten, prijs/kwaliteit is top en snelle levering van de artikelen die bovendien zeer goed zijn verpakt.
Verbeterpuntenmisschien meer onderdelen voor de opkomende merken zoals keeway, cpi etc. bvb. bij een andere webshop kan je voor keeway een underseat verkrijgen dit is bij jullie nog niet het geval.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit. Snelle service.
Pluspunten
Groot assortiment, en makkenlijk onderdelen zoeken
Verbeterpunten- Klantenservice moet je informeren over levertijden - Site moet up to date zijn met magazijn - Absurd lange levertijden als er iets niet op voorraad is.
VerbeterpuntenMeer uitleg bij product
Pluspunten
zeer snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Duidelijke informatie. Geen nonsence. Goede prijs kwaliteit. dat sommige artikelen niet leverbaar zijn is begrijpelijk, dan is de levertijd ook geen probleem.
Pluspunten
Snelle levering volgende dag al in huis.
Verbeterpuntende bij het alarm geleverde aansluit schema klopte niet. heb zelf de bedrading door moeten meten om uit te vinden welke kleur wat doet. Klein aandacht puntje.
Pluspunten
Top bedrijven ik ga zo weer bestellen
Verbeterpuntentelefoon nummer voor snelle vragen .
Iets betere prijsverhouding met de concurent
Pluspunten
Service très bien géré,commande impeccable,je recommanderai surement!
Pluspunten
tekeningen van de brommer in te zien
Verbeterpuntendownloaden van tekeningen van brommer
Pluspunten
Veel producten. Genoeg keus. Over het algemeen goede levering en service. Goede producten.
VerbeterpuntenSite is niet altijd even duidelijk. En misschien een mobiele versie maken?
Pluspunten
goede internet site met mogelijkheid om te filteren op jou merk en type, prijzen zijn ook scherp !
VerbeterpuntenIk heb een keer aangegeven dat een product niet paste op mijn type scooter, dat is helaas niet overgenomen op de site.
Pluspunten
Heeft alles netjes verpakt
Pluspunten
Mooi overzichtelijke website
communicatie bij niet tijdige mogelijkheid tot aanlevering
snellere levering, of als deze vertraagd is laten weten .