Pluspunten
De snelle levering
VerbeterpuntenKwaliteit van het product
Pluspunten
snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen houden zo
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website
Pluspunten
Meteen verzonden als op voorraad is
VerbeterpuntenNiets aan te merken
Pluspunten
Bijna alle originele onderdelen leverbaar
Pluspunten
Online besteld zeer praktische website met volledige plannen van de scooter. Zeer makkelijk het juiste onderdeel te vinden. Een aanrader
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeenszins
sneller leveren
Goed geregeld
Pluspunten
Goede levering
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenToch nog sneller
Pluspunten
Makkelijk zoeken
VerbeterpuntenTussentijds update van de leverrermijn. Wanneer iets niet voorradig is, geen probleem maar laat weten hoelang het gaat duren
Pluspunten
Bouw schema's
VerbeterpuntenFoto's van onderdelen
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs.
Verbeterpuntenbij het terugsturen van een product moet ik weer opnieuw bezorgkosten betalen. Niet echt goede service.
de website beter bij houden . een product die leverbaar is en blijkt later dat het een back order is dat is best vervelend
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenLevering was iets langer dan verwacht duurde twee weken