Pluspunten
snelle reactie ivm vragen over product
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke info voor wat betreft orderstatus!
Telefonisch contact
Pluspunten
Goede communicatie en snelle antwoorden, en een fijne site.
VerbeterpuntenTe lange levertijd.
Snellere levering telefoonnummer vermeld
Pluspunten
snelle levertijd en goede kwaliteit
VerbeterpuntenPrijs voor bijv kleine dingen zoals schroefjes ligt veel te hoog. eigenlijk afzetterij
Pluspunten
Een goede service, veel producten in voorraad, tegen goede prijzen.
VerbeterpuntenIk kan er zo snel geen noemen.
Pluspunten
zeeruitgebreid asortiement,snelle levering
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Veel opties op de website
VerbeterpuntenVolgende werkdag leveren
Pluspunten
Ik ben heel tevreden met Easyparts.nl
Pluspunten
grote collectie, super snelle verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super snelle levering
Verbeterpuntenbij afwezigheid van bepaalde artikelen, klanten op de hoogte houden wanneer iets naderhand in magazijn binnen komt. En daarna na gestuurd wordt. ..
Pluspunten
Veel producten en onderdelen van mijn motor op voorraad.
VerbeterpuntenGoedkopere verzendkosten voor kleine bestellingen of de mogelijkheid voor brievenbus post.
Pluspunten
snelle service ruime keus
Verbeterpuntenverzendkosten aanpassen aan wat er geleverd wordt, evt brievenbuspost lagere verzendkosten
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenBeetje sneller geleverd zou wel leuk zijn.
Pluspunten
Duidelijke website, enorm uitgebreid assortiment en snelle levering en als je onverhoopt zelf iets verkeerd hebt besteld is retourname geen enkel punt. Graag bestel ik hier vaker onderdelen.
VerbeterpuntenGeen
Verbeterpuntengeen